ну навіщо ж ви так з песимістичними подробицями??? а може вона посидить там трохи і відлетить собі до лісу і ніхто її не зжере, а? :girl_claping: http://www.youtube.com/watch?v=pjIT4-X4fwM
Спокійно! Там їх ціла банда! Самі ворон затюкають, якщо приспічить. Весь вечір ТАКі переспіви - в хаті чути. Спати їм дітиська не дають, весь день бігають подивитися/покричати. Ггг... Нірванко, з Ваших вуст питання "чому не спить"..?
А поштовий індекс для бажаючих написати пташці листа Час від часу буваю там - їздю (ровером) з Рясне через водогін на Левандівку ... треба подивитись .... кричати і будити не буду
Не сомневаюсь. Главное сказать супротив москаля. Это кредо! Вообще-то ушастые совы - "коренные москвичи". Они несколько столетий жили на Воробьевых горах. Но старожилы не смогли приспособиться к городскому смогу и автомобильным выхлопам. Внесли свою лепту по выселению ушастых пернатых за МКАД и бойкие вороны-москвички. Эти бесстрашные горластые товарки просто забили насмерть не один десяток безобидных и не особо расторопных сов. В итоге с начала девяностых годов прошлого века ушастые совы были вычеркнуты из списка обитателей природного заказника "Воробьевы горы". И вот вернулись спустя 15 лет. В понедельник вечером в парк выпустили две пары ушастых новоселов. Что бы они быстрее и комфортнее прижились в мегаполисе, сотрудники заказника оборудовали для них специальные гнезда дуплянки. - Птицам не придется тратить силы и время на обустройство своего жилища, это убережет их от нападок ворон, - отметила главный специалист отдела экологического просвещения заказника Елена Федорова. Если все пойдет по плану, то размножаться новоселы начнут уже к апрелю. При хорошей кормовой базе каждая пара в состоянии принести за один раз до 8 птенцов. А с питанием у "ушастиков" проблем быть не должно - кормятся они мышами-полевками, коих сейчас на Воробьевых горах в избытке. Если прирост пойдет такими темпами, то полноценная колония в заказнике сформируется уже через пару лет. Орнитологи очень надеются, что эти радужные демографические планы не подпортят все те же пронырливые и агрессивные вороны. http://www.zoopriut.ru/load/4-1-0-107
ТАК то ж ваші, московські... А наші львівські - інакші: Д. Павличко Гонорова ворона. Я ворона гонорова, Маю дім у центрі львова, А крім того - це не тайна - Я ворона надзвичайна; Видно це і так прекрасно, Та скажу вам чітко, ясно, Коротко, немов афіша: Я у світі найчорніша. Я живу в своєму домі, Але ворони відомі, Що гніздяться на деревах, Піднімають завше рейвах, Як мене уздрять: "Вороно, Повертайся в наше гроно, Пташечко, крилата квітко, Бачимо тебе так рідко, Як ся маєш, як літаєш, Чим ти пір’ячко вмиваеш, Що воно таке сайнисте, Променисте й дуже чисте? Ти між нами найгарніша, Ти між нами найчорніша". Насміхаються клятущі - Звісно, дикуни із пущі, Голодранці, скалозуби, Селюків поріддя грубе. Я з погордою минаю Їхню реготливу зграю. Не мені вони до пари, Всі ті круки і почвари, Я блискуча, я єдина Чорна, чорна, мов ожина; Я розумна, я багата, Серед міста в мене хата, Палац, мов хороми княжі, - Тобто комин, повен сажі.
Нещодавно відзначали 25 шкільного випуску. Нарешті добрався до тих фот. (В руках листочки з текстом пісні "Вчителько моя".) Моя Іруська. (однокласниця ж)
Правофланговый, что-ли? У остальных под рясами не видать..... Левандовка, лично для меня странно, что Вы вместо БАНА просто "ФИ" мне прописали. Я ничего не имею против этих мальчишек, которых нарядили в бутафорскую форму. Мне не понятны действия "командиров", которые готовили РПК. Да, я уверен, что эти "командиры" правильно называют тряпку ганчиркой. Но, я так же уверен, что ОНИ НИЧЕГО НЕ СМЫСЛЯТ в подготовке РПК. Хотя... Кому ЭТО сейчас на Галичине надо? Главное, что не москали? Правильно, Левандовка?
Ні, Полковнику. Представники РПЦ на українські заходи не приходять, зазвичай. Тому не шукайте під рясами погонів.