А я не можу на таке дивитись - сама плачу. Дитячі сльози розбивають мені серце (при умові, що це не капризування). Особливо це фото. Така дівчинка гарна і в слізках уся Вивчила. Просто налякалась і забула. Мацьопка ще ж зовсім P.S. Пошкодуйте моє серце - не виставляйте більше таких жалісних фото. Крім того, з червоним носом мені не гарно
В садку почалися ранки. 900x593 jpg, 101 Kb І прикольні зайчики. (цікаво, хто одягав зайчика справа )
сміх та й годі в одного штаненята задом наперед, а другий такий набурмошений з перекривленими вбік вухами... ото підняття настрою пізнього недільнього вечора)))
А сліз скільки на цій сторінці! Щиріше не буває! Супер! Ось дорослим би так безпосередньо почуття висловлювати! Ага! А мені ше настрій добре підняла обкурена тітка на задньому плані (точно наша вихователька з дитсадка, в якої проблеми з пошуками кавалєра були постійні!) Медведик собі думає: Хто ж це кокаїн так необережно навкруг мене розкидав! Тай ще в таких великих кулях! Адже криза навкруги! Може просто Львів'янам все-рівно?
Ой, не можу!!! Сиджу, регочу, аж сльози течуть. Добре, що нині у всіх вихідний і я сама в кімнаті. Я також. Сподіваюся, що там хвостик на штанях лише з одного боку.