Відповідь: Фото від Levandivka Та нє, Шоп підвіВ (некоректно стиснув, на друк пішло норматільно). А фон розмитий умисно. Подивіться уригінал. (1795x1205 jpg, 2885 Кб)
Відповідь: Фото від Levandivka Нє. То в Княжому Келиху було. Ви ж вкурсі, що у Львові всякі є... І мексиканці, і албанці...
Відповідь: Фото від Levandivka файні дівчатка, але явно не школярки. Певно з універу...або то тепер в нас діти так доросло виглядають.
Відповідь: Фото від Levandivka Це я до того веду, що їм, на вигляд принаймні, зовсім не по 16 чи 17, як у випускниць середньої школи, а значно більше, щонайменше випускниці універу. Тепер "вапрс в слєдующєм": звідки ті дівчата випускаються, бо то нічого не пояснює мені шліпонькій
Відповідь: Фото від Levandivka Я відштовхувалась від цього допису. Пи.Си. Сподіваюсь, Левандівка не викине нас з гілки за злісний оффтоп?
Відповідь: Фото від Levandivka Вчора "Джерело" проводило прощальну ватру відпочиваючим у Брюховичах. На вогонь можна дивитися вічно. 600x900 jpg, 155 Кб
Відповідь: Фото від Levandivka А цю фото пощу, щоб порадувати росіян... :cowboy: Люблять вони... наших... Росіяни! Вам тепліше стало? Тиск?
фотографовано з Обсерваторії Фореста (на Лисій горі) Хто швидше? Там само, але через пару годин (пива).
Хм... Цікаво, що за птах такий, і то в центрі Львова. Орнітологія - моє хоббі, в певний час досить серйозне хоббі було, але вгадати не можу.