Прага різдвяна... ...і Прага весняна, фоном для Mr. Un.Known )) Зелений будинок на останньому фото - найвужча будова в Празі, готель Клементин, 3 м.20 см в ширину.
Адмірал, дуже гарні фото, прекрасне і величне місто. Була в 2009 на короткій екскурсіі. Є прохання до Вас, якщо не важко, підпишіть фото (що за споруди, вулички)- дуже цікаво буде почитати ці коментарі.
Єдине не зрозуміло... тема звучить: "фото рідного городу". Я думав, шо будуть фотки петрушки, бурачків, кропу... квітів, а тут якесь місто. У адмірала місто розташоване на городі, чи шо?
Ну,він же мо......ль. ---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ---------- ---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ---------- http://welcome.lviv.ua/index.php?cat=culture_palaces&id=3&type=&pan=393&ban=2 ---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ---------- Люблю страшенно Львів
Закину ще пару фоток: вул.О.Кобилянської(Herrenngasse) "Німецький дім",будинок німецької громади міста. "Польський дім",будинок польської громади міста.
Чернівці знаю тільки з фотографії, але сильно тягне у таке міста. Мабуть нездійснена мрія про давну центральну Європу, багатомовну, багатоетнічну. кажуть іронично- зараз це означення ( ц.Європа) має значення вже тільки для метеорологів, а жаль... Файні фоти, дякую.
Так, є багато в Україні гарних місць і міст, якими можна милуватись. Хочу вам показати кілька фотографій мого рідного Дрогобича
На востоке - прохладный, если можно так выразиться стиль архитектуры... Если интересно - вот еще немного...
Ми з вами однієї думки,справді шкода... .Взагалі у мене,якась ностальгія по імпереї Габсбургів. ---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ---------- А на Чернівці можна подивитись і своїма очима,якщо приїхати.
Дрогобицький Палац мистецтв. Тут зараз демонструэться виставка робіт наших юних художників, які закінчили худ.школу
Gruss aus Czernowitz. Центральна площа(кол.Ringplatz). Хочу показати вам,одну цікаву будову.Вона цікава в першу чергу тим,що на фасаді є майолікове панно,де зображені химери.Ці химери, символізують собою 12 основних провінцій Австро-Угорщини,серед них є Буковина і Галіція. От правда не знаю які. ---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ---------- ---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ---------- Кожного дня,у 12.00,з верхівки ратуші лунає,"Марічка".