Моє місто) Тихий, вечірній, недільний Харків. А це за містом, меморіальний комплекс "Висота ім.маршала Конєва".
Не моє, але й не чуже для мене місто. Парк Є зручності Можна й до кафе на каву) Жіночий монастир. Михайлівський Навколо парку. ШЕУ не працює. Став Місцева втіха
Вабщє не розумію, навіщо ви акцентували на універі. Таке творять кожен день водії на абсолютно всіх марках і з абсолюто різним рівнем освіти. А пішоходи що творять, то капєц. Це ж Харків. Навіть якщо ти будешь їхати по правилам, ніхто тобі не дасть гарантії, що поряд не виявиться якийсь дебіл....тому якщо хочеш їздити в Харкові треба вивчити додаткове правило - ДДД (дай дебілу дорогу).
Ні, не до чого... на сайті написали, то я от згадав. а що, не можна? Ой, тепер подумаю, ніж писати. Я більше так не буду.... Але нащо тоді про неї так написали в "Подробностях"? От вказали, що вона студентка того і того ВУЗу, хто вона, чиє дитя, чия сестра, а як бути тим людям, що так про них тепер подумають? А може вона не винна?
) Пане Коммунарцю, справа журналістів - загорнути інфу в красиву обгортку, справа розумної людини - взяти з інфи те, що їй потрібно, а обгортку викинути. Кому хочеться знати, хто винний, то не буде читати подробності, а подивиться відеозаписи з моменту дтп, вони у відкритому доступі. Звісно пишуть, що дівчина не винна, бо машина була некерованою, коли влетіла на тротуар. Пишуть, що винен другий водій, бо невчасно виткнувся на перехрестя і замість того, щоб дати їй пролетіти мимо, вдарив її і викинув на людей. Для мене, як для пішохода, авто, що витикається на перехрестя на секунду раніше ніж потрібно, тобто на жовтий а не на зелений, не становить загрози. А от авто, яке несеться що ракета по площі Конституції у будній день непізнім вечором на своє червоне світло - так. У центрі міста. Ну як у Києві на Хрещатику. Вона їхала на такій швидкості, що люди просто не встигли б відскочити, та й нікуди було. Але писали, що одна жінка побачила як вона летить, зрозуміла що вріжеться в когось і встигла відскочити в сторону Пушкінської. Сьогодні суд, подивимось.
У мене немає фейсбука або пишуть, що неможливо, тому вимушений читати. А пікітування тепер будуть про виключення з ВУЗу, як ото були, коли студентка-медичка мордувала кошеня?
Таке враження, що то було так навмисне зроблено, щоб зупинити її, бо могла би ще більшої шкоди наробити? Темрява згущається, зло нахабніє і вимагає прийняття доленосних рішень, щоб встановити свої правила під виглядом боротьби за небезпеку людей. Всі негаразди в країні - це низка подій, які неможливо зупинити, але тільки пом'якшити наслідки.
Севастополь, ул. Большая Морская (заканчивается ремонт). Цветут тюльпаны в парке перед театром им. А.В. Луначарского. перед аквариумом. перед Дворцом пионеров.
Показьівали в "Крьім:реалии"... неоднозначное отношение к реставрации большой морской улицьі. В основном недовольньі тем, что Москва делала проект и угрохали туда 2 млрд рублей. Улица стала уже, таврическую лестницу (исторический памятник) переделали бестолково, подход к к/т "Победа" изменили... На Большой Морской разобрали нижние пролёты Таврической лестницы — их заменят новыми, выполненными из диабаза. Напомним: Таврическая лестница — объект культурного наследия регионального значения, построенный в 50–70-х годах прошлого столетия. Трогать её в процессе реконструкции Большой Морской не предполагалось, однако выяснилось, что нижние ступени мешают работе технике. Их сняли и увезли, позже заменив на гранитные (старые ступени были выполнены из диабаза). Первыми тревогу по этому поводу забили общественники. Затем глава комитета заксобрания по градостроительству и земельным вопросам Вячеслав Горелов обсудил этот вопрос с врио губернатора Михаилом Развожаевым. Наконец, состоялось заседание комитета, на котором присутствовали замгубернатора Владимир Базаров и глава Севнаследия Михаил Рязанцев. В ходе обсуждения прозвучало обещание восстановить лестницу в её прежнем виде — хотя в описании объекта культурного наследия, как подчеркнул Владимир Базаров, фигурирует именно серый гранит, а не диабаз. Именно эта путаница, видимо, и привела к ошибке. В общем, изменили ход истории...
Куди руськомир не всуне свій пятак - всюди принесе або розруху, або хаос, або смерть. Де і коли це було на краще? Ніде і ніколи.. Мир душі твоїй, Богдане! Не так воно стало; Москалики, що заздріли, То все очухрали. (Т. Шевченко)