Не то праздновалі? У мене викликає наступне: кому потрібна ця показуха, якщо спинити ворога нема кому? Отак живе армія.... від параду - до параду...
О , @ADMIRAL появився.Певно генератор собі купив.Не сильно шумить? ....А кому тут нахрен потрібний твій кримнаш Іди на портрет свого пуйла молитися.
Пан Адмирал-Судоплатов, Вы рекламную компанию курорта коллаборационистов ведёте? У меня такой вопрос, почему граждане РФ кричали радостно "КрымНаш", а теперь их пряником туда не заманить? Все плачутся , что Турция и Египет для них пропали и едут в Грецию и Болгарию...
.... хто хоче поїхати в Крим (якщо є такі на форуму , або просто читаючі) той і так поїде.А всі решта не поїдуть які би фотографії не були. Особисто я ...то якщо би Крим був єдиним місцем на Землі де є море - і в мене би стояв вибір їхати туди чи сидіти в снігах і морозах , то я би вибрав друге.Для мене Крим зачухане місце куди я ніколи в житті не поїду навіть би мені і доплачували.
А можна , якщо Вам не далеко і не тяжко - Парк Шевченка , вул Базарна. ....приємні далекі спогади...ну і Ланжерон за одно.
@Patrick, нажаль далеченько від мене. Я живу у спальному районі, працюю взагалі за містом, тож у самому центрі буваю вкрай рідко. Парк Шевченка бачив років з п’ять назад. І ще - я не дуже вмію й люблю знімати місто (будинки, вулиці, пам’ятники). Люди, звірі, птахи - це моє. Архітектура та пейзажі - не зовсім.