Нічого не виходить Ані віндовс ані макосх не бачать карти через кардрідер, тому через ті програмки нема як її вибрати
Коли підключаю фотоапарат, то у вікні EOS Utility стандартна опція "скачати фотки з фотоапарату" є неактивна. Можу зайти ніби в перегляд карточки з тої програмки, але там пусто. З експлорера звичайного невидно підключеного фотоапарату взагалі. Звернула увагу на фотоапарат - там на екрані під час підключення до компютера є повідомлення "Карточка невідформатована".
При підключенні фотоапарату вискакує вікно EOS Utility, в якому можна вибрати "скачати", "переглянути". От то переглянути ніби працює, хоча нічого і не показує. Але принамні активне. Придумала ще спробувати прямо в комп вставити карточку, на роботі такий є, може там щось покаже.. Але то аж в понеділок.. От про що думаю, може є якісь програмки типу EOS Utility з надможливостями, які можуть побачити і стягнути фотки через фотоапарат?
Уф, звиняйте, що так довго затримався з уточненням, але склероз то найкраща хвороба, нічого не болить і кожен день якісь новини ) Все забував подивитись. Програмка називається Restorer2000 PRO 3.3 Останній раз в сестри полетів хард, відновив все. Передостанній раз в друга забастувала флешка з фотіка (їхав з моря, всі фотки з відпочинку)- витягнув теж все. Єдина штука, хард в сестри полетів, коли я був на місці, і я не дав з ним пошаманити шаманам. А коли йокнула флешка, друг пробував її форматнути, але я після того встиг попередити, щоб не думав щось по тому записати. Маю дистрибутив (в архіві на 3,7 мБ). Можу спробувати перекинути В роботі була нескладна, розібрався за хвилину
На жаль, такі програмки не підходять, бо там спочатку треба вибрати місце, з якого будуть відновлюватись файли. А так як компютер не бачить карточки, то відповідно нема де її вибрати
Насправді ще існуют спеціальні фірми, єкі відновлюют дані професійно. То єкшо дійсно шкода втрачєти інформацію.
Так, дуже шкода. Фірми - це план Б. Хотілось би все таки найменшим коштом їх відновити. Мені тут ще порадили через Лінукс глянути, бо він типу інакше якось файлову систему розглядає, може він побачить карточку. Буду ставити і пробувати, може якраз.
убунта в помощь.... це не с проста, багато дешевих картридерів просто вбивають флешки - випалюють міски..... як є можливість сам фот через USB включити, то це найкращій варіант.....
Таке питання, припустимо я скачай присете для лайтрум, встановив їх і хочу знати на які саме налаштування впливає кожен конкретний присет. Тобто які положення яких саме "повзунків" змінюється при його застосуванні. Чи можна то якось побачити зразу а не переглядати всі повзунки у всіх панелях???
Під кажіть будь ласка якщо знімати фото в JPEG а потім перетворити іх в Lightroom в Raw якість буде така сама ? І можливість обробки як при зніманні зразу в Raw?
чи користується хтось програмою Адоуб Лайтрум? А також плагіном "Портретура"? Якщо так, то як цю програму вбудувати в Адоуб Лайтрум?
Хіба що такий хід конем, що написали розробники Sometimes, Lightroom doesn't pick up the install so you will need to add it manually: Go to Edit -> Preferences -> External Editing. The second area down, Additional External Editor where you will find a line, Application with a choose button on the far right. You will find the executable for Portraiture 2 Plug-in for Lightroom (Portraiture64.exe) located in C:\Program Files\Imagenomic\Portraiture 2 Lightroom Plug-in\x64 Once you have chosen Portraiture64.exe, make sure to change the File Format to TIFF and set Compression to None on the same screen.
Можливо якість буде й не гірша, але не така, як в справжнього Raw. JPEG - це вже стиснуте й оброблене за певним алгоритмом фото. Наче пиріжок с сливовою начинкою. З такого пиріжка вже не добути ані борошна, ані слив, ані цукру, бо вони усі вже спеклися в пиріжок. Інша справа, що обробку JPEG можна, певно, робити інструментами Lightroom. Я сам не користуюся Lightroom, бо прихильник Фотошопу, але там є модуль Adobe Camera Raw , який я часто використовую для корекції кольору саме при обробці JPEG.