Фото поради

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Мих, 8 лип 2010.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Останню сумку брав в Chako. До кольору, до вибору. Беріть камеру і міряйте

2. Orlang

Orlang Member

Вітаю з придбанням :)
    такого формату під D90, D60, 450D, гарно ідуть CAMERON СВ-1724В (дешево й сердито :) ).
    о так виглядає - [​IMG]
    одного часу вони в ельдорадо були.

3. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Допоможіть порадою.
    Як включити спалах в "примусовому режимі" на моєму фотіку Panasonic FZ8?
    В інструкції написано - що настиснувши кнопку "блискавка" (ту, що показано на малюнку) повинно висвітлитися меню спалаху і там вже вибирати його настройки. Нажаль в мене ця клавіша, чомусь не спрацьовує (пробував на різних режимах). В чому може бути проблема? Можливо збилися якісь інші настройки (фотіком користуюся майже 3 роки, але "продвинутим юзером" назвати себе не можу :cry: ). Чи не працює сама клавіша (просто ніяк не можу нічого від неї добитися). А досить часто є такі умови, коли потрібно включити режим "примусово".

п.с. Розумію, що модель специфічна, але може хтось щось схоже має, чи на інших фотиках, схожа менюшка.

Наперед вдячний !

4. Mypaxa

Mypaxa New Member

Можливо, в автоматичних режимах цей параметр недоступний.
    Спробуйте в "P", "A", "S", "M". Ще спробуйте при піднятому спалаху
    тиснути ту кнопку.

Клавішу можна провірити в режимі перегляду фото або в меню - чи апарат на неї реагує )

Якщо не вийде - забігти на сервіс Panasonic (у Львові - вул. Генерала Юнаківа, 9г)

• Подобається Подобається x 2
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Увімкніть режим портрет, тоді ця клавіша повинна працювати. :)

• Подобається Подобається x 1
  6. V.P.

V.P. vegan power

нужно снимать в RaW тогда и проблем с резкостью и фотошопом не будет.
    тем более, фотошоп инструмент только в руках мастера, скажим так.

7. V.P.

V.P. vegan power

Сабжевая клавиша - режим работы вспышки

и много тут людей снимают в авторежимах?;)

8. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

може хто підкаже якісь контактні телефони тієї фірми, чи інших сервіс-центрів "панасоніка" у Львові.

9. Mypaxa

Mypaxa New Member

(032) 233-25-29

10. www

www Well-Known Member

А в мене таке питання:
    Потрібно перефотографувати старі фотографіі щоб потім зробити такі ж. Що краще для цього підходить? Якийсь супер фотоапарак або якийсь переносний легкий сканер?

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

сканер, звичайно
    і чим кращий, тим краще

12. Templar

Templar Дуже важлива персона

Не-не... Чим важчий тим краще!

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Є хтось може хто витягував фотки із зіпсутої карточки? Така історія.. 4 дні походів в гори, 8 Гб фотографій.. Все пропало :sad:
    Отож, карточка Кінгстона:
    Вона в мене ніколи не працювала через мій кардрідер, фотки з неї скидувала через фотоапарат (Canon 5D). Кардрідер справний скорше всього, бо фото з іншої карточки бачить. Так от скидувала з Кінгстона завше зразу на свій комп iMac. Проблем не було. В горах підключила карточку через інший кардрідер на MacBook. Фотки було видно, вкинула в програму iPhoto превюшки (фото і відео). Поставила все копіювати на ноут, але показувало біля 15 годин, тож перервала копіювання. Після того скопіювала самі відяшки. Відключила кардрідер, витягнула карточку, вставила в фотік - даних невидно :sad: Видно, що є вільного місця на 6 фото, як воно і було до копіювання. Тобто форматування не відбулось. Вставила назад в кардрідер і підключила до ноута - вже нічого не було видно. Вдома пробувала через фотоапарат підключати до свого компа, пробувала через інший фотоапарат - без результатів. Видає помилку запису даних, щось таке.

Потрібно витягнути ті фотки.. Як то зробити?
    В Гугл не посилати. Сама дорогу знаю :) Перед тим як туди іти, хочу дізнатись про перевірені способи.
    Буду дуже вдячна за допомогу!!

14. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

У меня с карточки, слава Богу, пока ничего не пропадало, но на винте приходилось данные восстанавливать. Тут думаю все то же самое.
    главное, что бы после установки в карт-ридер у Вас эта карточка вообще опознавалась как диск и ей буковка присваивалась. А дальше пользуетесь программами для восстановления данных.
    Вот ссылочка с перечнем таковых программ
    тыц сюда

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю їк з картки, а з вінчестера відновив повністю десь 300 Гб. R-studio - єкшо не допоможе, то вже ніц не допоможе.

http://shara-soft.ru/utilities/1361-r-studio-5-rus.html

16. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Таке іноді буває з картрідерами. Причини не знаю, але з подібними проблемами зустрічався

Робив не один раз. На жаль, програмку маю вдома. Ввечері гляну як називається, то відпишусь.
    Що в таких випадках не слід робити, то записувати поверх якусь інформацію до відновлення. Тоді відновляє майже 100%, тільки кириличну "і" заміняє в назві

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

nirvanka, вам сі не сподобала моя порада?

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я її просто не помітила :shy: Відкривала тему на роботі і випадково закрила не прочитавши. Потім закрутилась і забула глянути що ж там було з нових дописів :shy:

Дякую всім за поради! Буду на вихідних пробувати.

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Якась епідемія з тими картками і картрідерами. У мене та ж сама проблема.

20. AHTOH

AHTOH Member

колись як була схожа проблема витягнув майже всі фото з допомогою програми "Easy Data Recovery".

а де твій аватар? :)