Пл. Ринок, 4 - "ніжно" називається Чорна кам'яниця. І чия вона тільки не була за час свого існування Свого часу належала доктору медицини Мартину Анчевському, і тоді ж (середина XVII ст.) було встановлено скульптури на фасаді будинку, одну з яких і видно на фото - "Святий Мартин відрізає полу свого плаща і дає жебраку". Так-то.
Ви шо?! У нас - "найпрозоріша", "найвідвертіша" влада! Жодних таємниць від народу! Є ТАКе... Кишеньковий...
скажіть народу, що я знаю Карлсона і мене будуть провідувати у "престижному" районі Львова...:biggrin:
Я в нього не бавилася, я його шукала...а окуляри надягла, щоб мене мій друг Карлсон не впізнав - він Бонда терпіти не може. Вони конкуренти по "вмеруупитаности і всамомрасцветесильности"
В мене ця фотка вже кілька років на робочому столі, деколи змінювала на щось інше, але все таки переважно вона. Зараз теж. Це Ви фотографували?
Нет. А разве это имеет значение? Тема не называется "ВАШИ фото Львова". Я фоткала Львов разве что в прекрасном сне...
Зазвичай тут власні фото. А якщо хтось виставляє не своє фото, то вказує автора. Ви не вказали, тому я і перепитала. І так, це має значення. Наприклад в оцінюванні допису. Якби це була Ваша фотка, я б додала за це карму.
Це будинок на вул. Свєнціцького, навпроти Українського Католицького Університету. Звернув увагу на барельєф. Може хтось знає його історію?