Відповідь: Фото Львова Львів і львів’яни... P.S. Вибачайте за Інтернет-трафік (~2Mb) просто хотів розділити з вами свій день...
Відповідь: Фото Львова Без коментарів... Знову Львів... Вдалині житловий масив "Топольна" Вид на Собор Ольги та Елизавети, район Привокзальної. Вдалині - Володимира Великого (Артема)... Підкорення "вершин"...
Відповідь: Фото Львова Ну, мої фото мистецької цінности не мають, але були там прохання від дівчат, то виконую... Вулиця Круп'ярська. А властиво вигляд на 12 номер. Ну, і брама до самого будинку. Це для Кози-Дерези.
Відповідь: Фото Львова Вигляд на Сагайдачного у бік до вулиці Репіна. Фото зроблене не надто продумано, але мені хотілося, аби напис був десь ближче до середини. Забавне місце. Поки мама знимкує. Підходимо до Мучної вулиці. Йой, як то файно, що в нашому районі мало яку вулицю перейменовували. І гарно, що тут завжди було багато зелені... Вулиця Стрілецька. Марусю, а ти цю таблицю пам'ятаєш? Вона завжди була?
Відповідь: Фото Львова Якщо можна, то я продовжу... Вулиця Мучна. Вигляд у бік вулиці Ніжинської. Ось такі були хмари того дня. А дощу не було... Вулиця Петра Могили. Моя рідна Ніжинська.
Відповідь: Фото Львова Львів.Оперний.Фонтан. І все це сьогодні. Шкода тільки, що погода не дуже сприяла.
Відповідь: Фото Львова Була... якийсь час була, потім її звалили а виджу тепер знову поставили. Це так аби вона пасувала до тої що на початку Круп*ярської на розі з Личаківською.
Відповідь: Фото Львова ЯКI ЧУДОВI ФОТОГРАФIЇ! Коза просто в обмороцi вже два днi! Як гарно побачити рiдний район, особливо рiдну браму. I якi гарнi квартирки побудували навпроти мого будинку Надiюсь людям чиї хати були на тому мiсцi дали поряднi грошi за землю. А фотка про "Наше Мiце"... якби це було 10-12 рокiв назад то я б сказала що то мої друзяки написали, бо такi 10-12 рокiв назад це було НАШЕ мiсце Лiлiчка СУПЕР дякую тобi за цi чудовi фото!!!!!