Відповідь: Фото Львова Обожнюю ковані тематичні вивіски в центрі!! :y: Ось кілька таких: На магазині з капелюшками (за Підковою): На ресторані Леополіс (в. Шевська): На магазині взуття (десь між Ратушею і Данилом):
Відповідь: Фото Львова Киця, дякую за все! Львівські каштани... Леви на сторожі Каплиця Трьох Святителів
Відповідь: Фото Львова Фото не мої, фото Леополісові. Але Ніжинська - моя! Під другим по правому боці дахом я прожила 22 роки. Трохи нижче перехрестя, з якого вправо йде вулиця Крип'якевича, а вліво - Репіна. Оце власне поворот на Репіна. Ну, і далі йдемо Ніжинською вниз... Там внизу вже видно Личаківську... А певні речі ніколи не змінюються...
Відповідь: Фото Львова Панорама: Домініканський собор, церква Св.Михайла, вежа Корнякта, міська Ратуша... Польотом птаха... Скульптурні елементи Оперного театру. Львів вечірній - вид на Собор Святого Юрія Старовинними сходами - гра тіней...
Відповідь: Фото Львова От про те ж саме було подумав, розміщуючи фото Львова - мов де, звідки, коли ))) Та ну, навіщо мучити когось, якщо можна просто милуватись містом і його краєвидами
Відповідь: Фото Львова Нє! деякі зроблені за метом Карлсона, що мешкає на даху. Оперу з ратуші ТАК не візьмеш.