Вирішила відкрити цю тему, адже Львів - це місто, яке нас об'єднує на цьому форумі і в нас є багацько його фоток. А також Аліас колись пропонувала виділити фотографіям нашого міста окрему тему.. Сподіваюсь ви мене підтримаєте Отже, поїхали? Вірменський дворик
Відповідь: Фото Львова ліпше було назвати "нірванкові фото львова".... вже є "пуперові", "фореста", були би "нірванкові"....
Відповідь: Фото Львова Як на мене, то краще щоб всі фото Львова були в одному місці.Правда шкода буде коментарів пупера А роботи скільки буде Лілі, то просто жах! )
Відповідь: Фото Львова А потім "Леополіса", "Левандівки" і т.д..? :D Чиї б не були фото - Львів є Львів
Відповідь: Фото Львова Вірменська церква Будинок, що поруч неї Шматок Преображенки Шматок ратуші Шматок вулички Національний музей
Відповідь: Фото Львова Я увечері теж вештався центром. (сильно не плюйтеся: поміняв монітор і не потрафлю відкалібрувати, промахуюся) 600x900 jpg, 117 Кб 600x900 jpg, 120 Кб 600x900 jpg, 113 Кб 600x900 jpg, 183 Кб
Відповідь: Фото Львова Вчора вирішила піти додому через вокзал, поки не було ще дуже темно. Ну і звісно не могла втриматись, щоб не поклацати :shy: (мильницю постійно ношу з собою замість косметички )
Відповідь: Фото Львова Церква св. Юра. Квітневий вечір. Купол ще ледь освітлений сонцем, що помалу заходить, а довкола квітучі дерева...