Відповідь: Фото - Світ навколо нас :D:D:D:D:D:D:D Не смішіть мене так. У мене вже 4-та ранку, а мені досі не спиться. Ще зараз своїм сміхом чоловіка розбуджу... :ninja:
Відповідь: Фото - Світ навколо нас дуже унікальна композиція (в дуже занедбаному стані) - "Хрещення Ісуса Христа" - здається єдина в Європі (точно єдина в Східній Європі).
Відповідь: Фото - Світ навколо нас Львів-Львів:ninja: Нажаль у нашому прекрасному місті дуже мало задбаної архітектури. Серце болить, коли дивишся на цей занепад. А Львів такий гарний!
Відповідь: Фото - Світ навколо нас 1 фотка - вул. С. Бандери? 2 фотка - дивлячись з Лисої гори чи Кайзервальду? 3 фотка - хатинка на Кайзервальді?
Відповідь: Фото - Світ навколо нас здається з Городоцької, а то дах якоїсь школи з Кайзервальду і хатинка звідти.То там мали святкувати мій приїзд того літа, вже все було замовлено....а я попала в ДТП..лікарня..
Відповідь: Фото - Світ навколо нас Вау, то може ти й Макса там зустрічаєш? Ві у магазині Електромайстер працює.Фотка зроблена від того магазину.
Відповідь: Фото - Світ навколо нас Хіба якщо він виходить на обід, бо я йду на роботу тоді, коли нормальні люди обідають :D П.С. То це фотки Макса?