Так то ж Рогатка! Знаю лише, шо там якийсь овочепереробний завод був колись..., а зараз навіть не знаю... То на вул. Богдана Хмельницького 134, здається...
Нiфiга собi зробити з памятки архитектури овочепереробний завод. То на вул. Богдана Хмельницького(але номер не бачила),а я думала, що там мешкав якiйсь пан...
та мало у нас з церков клуби робили? от викупити б той будиночок і відреставрувати...а потім там жити..
Будівля знаходиться у м.Львів, по вул. Б.Хмельницького, 124. Загальна площа 1050 м2. Будівля неоготичного стилю кінець ХIX-го початок XX-го століття. Споруда складається з двох поверхів, підвалу та вежі загальною площею 1050м2, висота приміщень Н=3.40м Будинок №124 від 1940 року “окупував” лікеро-горілчаний завод №5. Потім будівля належала ніби оцтовому заводу,зараз парфюмерно-косметичній фабриці. Здається в оренду в даний час (спроби роблять) Хто хоче придбати може,як дачу,то оцінюють будиночок в районі одного мільйона,не гривень
Точно! Я вже собі нагадала. Був час, що я попри той будинок часто ходила і все собі фантазувала, як би він гарно виглядав, якби не був зіпсований. Семен Семеныч! (c)
На Замковій... Фрагмент пам'ятника лемківського художника-примітивіста Никифора Дровняка. Весна. Романтики не перевелись... Вчора... Львів вечірній. Вид зі скверу вулиці Підвальної на вулицю Лесі Українки.
Якось незґрабно звучить. Мені більше подобається "Сонце на галузці". А ще смішніше "Сонце на патичку". Саме ж фото у мене асоціюється зі словом "тиша" і зі словом "туга".
Рибко, я не про те. Я про те, що не можна знимку так спрощувати. Назвати таке фото "сонце в гіллі" й така назва перекреслить усю чарівність та магію фото. Це моя думка, звичайно, але деякі фото краще не називати, аби з глибоких не зробити плиткими.
Саме так, у даному випадку і є, "Львів вечірній" - це не є назва світлини, це узагальнена назва циклу фоторобіт, які підпорядковуються даній темі. Такий розділ теж присутній на сторінці Лео-Фото. Дякую, за ваші відгуки, настрій та відчуття... Приємно, що Львів нікому не байдужий )