когда повышаешь контраст в RGB, повышается и цветовой контраст, не только черного и белого. это побочный эффект, в портретах при такой методике краснеют лица
ну это смотря как делать, мона в РГБ сделать контраст без уплывания цвета, и цвета аккуратно подтянуть... никада не пользуюсь ни LAB ни CMYK, очень уж у них специфичные задачи
Пригадалася пісня... Я прив’язаний, Львове, до тебе, неначе трамвай, У який добровільно запряжені леви з сумними очима. Тільки рейками рук ти мене не тримай, не тримай. Краще ти в моїх споминах, Львове, подовше затримайсь. Пройде триста віків. Поміняються триста плакатів. Триста левів помре. Та залишиться хоч би один! І цей Замок Високий, як стояв, так і буде стояти. І Франко, як ходив, так по Львову і буде ходить. Ще не раз посміхнеться заплакана юна трава, Коли буде асфальт піднімати своїми плечима... Я закоханий в коней. Та сам я – неначе трамвай, У який – добровільно! – запряжені леви з сумними очима. Слова: Микола Пшеничний Музика: Олесь Дяк І щоби не було цілком оффтопом... Фото не моє.
А я даже не знала такой песни. У нас всё про Киев да про Киев. Даже в школе о других городах не учат.
Ага. А то мне одноклассница говорила, что во Львове катаются на скейтах по памятнику Шевченку. Я не могла понять: как это можно по памятнику кататься? Просто я не знала, что он такой необычной формы.
Відкривачка. То колись Шевченко був зелений майже постійно, поки "відкривачку" не поставили поруч. Тепер пильнують. Думаю, що її і львів"яни не всі знають.
І все таки , Маюнко, ви дійсно багато про Львів знаєте! Бо про "жабу" я сама 2 роки тому почула. В неформалів чомусь часто чую: "зустрінемось біля жаби", то й думала, чому таке відношення до Шевченка, а то виявляється через окиснення...
Ого!!! Ми в універі тільки так і називали... А можна спитати, коли ви закінчували університет? Мені здавалося, що про "жабу" й "відкривачку" всі студенти знають.