Домініканський собор, Львів. Сьогодні вперше побачила його з підсвіткою, яка змінєю колір. Так гарно!! ...........
Відповідь: Фото - Світ навколо нас Львів, в.Франка недалеко міського РАГСу.. Сфоткала я ту вежу і видалась вона мені такою сумною-сумною, такою одинокою-одинокою.. От я і пофотошопила трохи :shy: Звісно, їй від того легше не стало, зато я трохи нового навчилась Знаю, знаю, трохи перебільшено з травою, виглядає штучно.. Просто так захотілось чогось живого! Бо то болото і голі дерева навіюють сумний настрій..
Відповідь: Фото - Світ навколо нас Ось що буде з Оперним, якщо його сфотографувати з відстані менше 10 метрів. А якщо ще перспективу в фотошопі "поправити", то ще цікавіше :radist:
Відповідь: Фото - Світ навколо нас фонтанчик а вечерком та штучка крутиться і підсвічується(колись ше покажу)
Відповідь: Фото - Світ навколо нас Люблю своє місто... P.S. Переверніть будьласка фоту, шановні модератори. Дякую.
Відповідь: Фото - Світ навколо нас Ой, вибачайте! Шось я не подумала... В загальному то є ринок Південний(самий великий і дорогий у Львові!), і біля нього є отака красива дерев'яна церква. Доречі, фонтанчик також на Південному.
Відповідь: Фото - Світ навколо нас Такий цікавий барельєф є на будинку на вулиці Алли Горської (біля Привокзального базару).
Відповідь: Фото - Світ навколо нас Треба частіше підіймати голову догори!!! Стільки нового можна побачити, літьки б шию не "пошкодити":D:D:D