впустили б, мене впустили в шортах і навіть - о Боже!!! - з непокритою головою... але фоткати там справді не можна. по темі - матиму троха часу розібратися як то виставляти фотки, поставлю троха, але ми більше любимо ходити дикішими місцями, різні там гори-дикі пляжі ітп, до палаців ніяк не доїдемо ))) до речі, з печерних міст найбільше сподобалось Мангуп-Кале, набагато більше, ніж Чуфут-кале, розташоване воно вище і якось там нагорі прикольніше, людей менше в десятки разів (бо далі їхати і довше топати), що теж впливає на сприйняття )
Я б сказала, що вони однакові. В мармуровій здається лише на декілька градусів тепліше. Мені більше печера мамонтів сподобалась.
Трохи фото з моєї подорожі до Артеку. Дача Чехова. Аю-Даг (Ведмідь гора) Дорога до скали Шаляпіна, а внизу лазурна бухта (ура! я в ній купалась!) А ось і сама скала (почувши спів Шаляпина, власниця маєтку СУУКСУ Соловйова подарувла її Шаляпіну, біля горимав будиПалац мистецтв, але побудувати його так і не судилось) Адалари (скелі -близнюки). Будете біля Артеку, то обов"язково зазирніть в цей чудо-барчик
Ще фотка з "Мармурової" Долина Привидів Бабуган-яйла Славнозвісна Бєсєдка Вітрів Гора Ведмідь. Вигляд зверху. Ніфіга на ведмедя не схожа.
я думаю не варто нагадувати що пиття води з моря не призведе ні до чого хорошого? Чатир-даг Найвищий водоспад в Україні — Учан-су. Нам пощастило, ми були на травневі свята і якраз весь час падали дощі, тому водоспад був схожим на водоспад. Зазвичай він дуже мілкий а влітку він взагалі пересихає. (хоча слово "пощастило" не дуже доречне. в мене промок намет)