Бахчисарай Скелі Інкерману дуже схожі на бахчисарайські, куди і прямуємо далі . До Бахчисарая добре добиратись з Сімферополя та Севастополя (з автовокзалу маршрутки ходять, і потяги з ж\д), а от з Ялти надто довго (нам півдня зайняла тільки дорога), але оно того варте... Ханський палац (Бахчисарай) П.С. Всередині не були, зажали 80грн щоб подивитись фонтан сліз Як хтось має фоти - гляну що пропустили...
Успенський чоловічий монастир (Бахчисарай) Більше фот сего монастиря не маю, бо всередині ніззя фотати... та й не впустили б мене в шортах...
Ну так, з Вашою то аватарою і кармою можна і всередині фотографувати, нє? ---- Руїни печерного міста Чуфут-Кале (там же, в Бахчисараї) Заради цього, імхо, і треба їхати... ...далі буде...
Ага, там фактично єдина дорога в старому місті Бахчисараю - іде повз ханський палац до монастиря. Далі, через монастир, піша тропа до руїн Чуфут-Кале
бахчисарайське печерне місто набагато гарніше)))))файно, що ви виставили фоти... бо мої пропали...поностальгую трішки і мож в вересні-жовтні почимчикую туди....
Поїхали далі... Якщо занесло вас в район Алушти, то звідти легко добратись до с.Генеральське. Неподалік (зовсім трошки ) цього села є вопопад Джур-Джур. Вважається однією з найпопулярніших екскурсій в Криму, але, ІМХО, нічого аж такого особливого (в Карпатах кращі бачив). Джур-джур (і його околиці) ...далі буде... ...продовження...
Добре що нагадали про цю гілку, а то в мене ше купа фоток залишилось я не був , не хватило часу, хоча й були поряд, в Поляні казок
В принципі така сама історія. Нічого. Наступного разу побуваємо. Бахчісарай Ай-Петрі Руїни Херсонесу Воронцовський палац у мавританському стилі.
Та-а -ак. Поляна Казок то рарітет. А от Левадійському палаці ніколи не була. Цікаво було б подивитися. А я от все про зоопарк. Є там ще в ньому, як би це сказати,метелекуарій, чи метелешник, оранжерея метеликів - О!
О дворцах в Крыму http://www.liveinternet.ru/users/3330352/ Мой любимый дворец http://images.google.com.ua/images?...&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4