Ну не знаю..... я купив недавно хороші акумулятори і ніяк не міг дочекатися - коли вони розряджуться.... дооооовго тримали, певно так з 1000 фоток зробив без спалаху, правда.....
То яка проблема? У мене теж хороші. Три дні он їздили і вони без проблем тримали. Але рекламувати не буду. Хоча, щодо цих реклама не бреше, як на мене.
Ну, з досвіду кажу. В мене 3 набори акумуляторів. Найбільше люблю саме ті. Кілька днів можна їздити по парках спокійно. Зі спалахом гірше трохи, але звичайні акумулятори після години фотання зі спалахом здихають. Або й швидше. А ще якщо збільшити потужність спалаха... Ну, коротше. Просто є те, чому я надаю перевагу. Зручніше так.
Здається з темою запізнились... Мабуть більше ніж на сотню років. Фотографія давно є мистецтвом і ставити цей факт під сумнів теж саме що сумніватись чи є мистецтвом музика, живопис, архітектура... Згідний з Юрою, що питання некоректне..
Ну....Кіно, це набір фотографій викладених в потрібній послідовності.... Так, що фотографія все ж таки є первісною!