Дякую ,ENNI Насправді там немає де бродити. Невеличкий парк, молодий. Я навіть і незнаю ДЕ у нашому місті можна ось так побродити. Хоч місто маленьке, затишне, молоде , але настільки урбанізоване, що для романтичних "бродилок" треба постаратись, щоб найти місце.
Головне, що є мрії, а мрії мають здатність збуватися. Тоді знайдеться і місце. А фото дійсно дуже гарні. Вони з першого погляду навівають на такі думки.
Якщо є з ким,а в душі романтика, то місцинка затишна, таки завжди знайдеться...!:kiss3: А містечко, "ЗОЛОТЕ", і фотки Alias настроєві,романтичні...
Навіть Якщо душі спорідненні, якщо серця б"ються в унісон то і в Чорнобилі можна .Для молодих немає перепон. Це вже страші, більш прагматичні люди бояться, переймаються, перестраховуються.
Якщо серця переповненні коханням, а груди розпирає від щасливих емоцій, :girl_in_love:то яка різниця де "бродити", і в якому місці, чи місту ,хоч би і Чорнобилі, та й думаю, він вже зараз, напевне, не страшніший деяких інших міст
Звісно краще в красивому місці бродити - буде ще сильніше розпирати, замість того щоб дивитись на запльовані тротуари і диких собак.
А я до вас з весною! Сьогодні була там і весна просила передати всім форумлянам вітання ---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------
Тюльпановий репортаж У неділю була в Кіровограді .Спеціально поїхала, щоб пофотографувати тюльпани в дендропарку. Тільки запізнилась...тюльпани майже всі відцвіли Але й ті, що залишились теж були прекрасні...навіть ті, що вже "підгуляли") ---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ---------- Далі буде.....
Ото Ви мене "опустили" На моєму городі 500 тис. шт. тюльпанів не помістяться А це тюльпанова білочка, така шустра, ніяк не вдавалося її сфоткати