Відповідь: Фото Alias в коплекті до валянків американських. а там де фото тюлюпанів, пише скільки штук, щоби знати потім скільки то звідти висмикнули?
Відповідь: Фото Alias 9 травня Я дуже далека від політики і не люблю розмови про неї. Сьогодні 9 травня.День Перемоги.Можете закидати мене тапками. кедами, але робити вигляд, що такого свята немає , я не буду.Для мене не принципово хто по який бік барикад був.Була війна, було горе, смерть....Горе матері бійця радянської арміі, і горе матері солдата вертмахту....Яка різниця? не хочу багато про це говорити...просто фото. Фото з святкування у нашому місті. Далі буде...
Відповідь: Фото Alias Alias, а окрім тюльпанів та військових пенсіонерів на плацу, є ще якісь фото?....
Відповідь: Фото Alias Піст 7: не розумію, чим так тішиться товариство зевак, що така веселість на їх обличчях!.. Сумно. Прикро.
Відповідь: Фото Alias А що Вас цікавить? замовляйте. Є ще фото діток у вишиванках, які виступали на концерті перед ветеранами.Але то пізніше А Ви хочете , щоб товариство зевак плакало? Людям просто цікаво і ніхто не збирався сумувати.Було просто не по собі і трохи моторошно.
Відповідь: Фото Alias Зупинка в смт Комінтерново, Одеської обл.Прямо з траси доіжка веде до Меморіалу
Відповідь: Фото Alias syavych,то за розмір?я й сама не знаю як вийшло,коли побачила,редагувати було вже пізно Випускний..в лицях і не тільки..
Відповідь: Фото Alias аякже :cowboy: пиши побільше оффтопу, а то довгенько грузиться сторінка (або треба Лілю просити :shy: )
Відповідь: Фото Alias Ой! Як мені сподобалась дівчинка в суконочці в горошок! Я просто люблю горошок... навіяло якимись 60-ми чи що