Відповідь: Фото Alias Я не хочу збиткуватися над цими людьми, вони вже історія.Що є, то є.Нікуди від минулого не втечеш.Їх залишилося дуже мало, їх вже не переробиш.Якщо з дитинства втокмачують, що Ленін і КП це "верной дорогой идёте, товарищи."Нехай...вони мають право на існування.Всерйоз їх вже ніхто не сприймає.Просто людям дуже важко сприйняти реальність .А молодь тихенько над ними підсміюється...
Відповідь: Фото Alias Щоб Борис не говорив і не звинувачувв мене в "чорній" тематиці Алея тюльпанів в Кіровоградському дендропарку Зовсім недавно в цей парк боялися ходити навіть вдень.Тепер , коли його здали в аренду якомусь підприємцю,він став самим улюбленим місцем відпочинку кіровоградчан.Вхід платний, можна взяти абонемент на місяць, куди входить плата за користування атракціонами, туалетом і т.д, стоять відеокамери. А алея тюльпанів нараховує більше ніж 22 тисячі цих прекрасних квітів.
Відповідь: Фото Alias Так, ті "товарищи" з червоними і блакитними прапорцями немов з минулого життя вилізли.І звідки їх цікаво "відкопали"?:ninja:
Відповідь: Фото Alias Там же написано гасло: "Отстоім!". От і "відстоюють"... А взагалі, прикольно було б то українською написати. Нє?
Відповідь: Фото Alias Та я про парк. Онука відвезу показати. Фото ж бо класні. А їхати всього нічого.
Відповідь: Фото Alias Цікаво, а просп. "Известий" є в Кіровограді?.. Про "Красную Звізду" не сумніваюся.
Відповідь: Фото Alias то Берлін? а вони гарний декор з металу шукали... от і знайшли.... такі собі шукачі древніх металевих трун... розважаються кіровоградці, нє?
Відповідь: Фото Alias нажаль , є такі а ще фундаменти з могильних плит..теж не для слабонервових.А л.ди там живуть..і нічьо... А по великому рахунку, то всі ми ходимо по чиїхось кістках
Відповідь: Фото Alias Пачіму таварісч справа, каторий транспарант дєржіт, на голову одєл ковбойско-піндосскую шляпу, а нє будйоновку? :cowboy: Аліас, дуже гарні фото.