Дякую за привітання І вам ЛЮБОВІ,ДУШЕВНОГО ЗАТИШКУ і ТЕПЛА. П.С.Шкода, що грибів не вживаю і відповідно не вмію їх готувати так би запросила на борщ з грибними вушками
Зате гарантія, що не розболиться несподівано у найневідповідніший момент (в мене вже є такий сумний досвід).
Хорію То всьо після холодного шампанського на морозі в новорічну ніч.. Нежить, голова, кості.. Сьогодні не могла з ліжка злізти, довелось вилежатись.. Встала. Не легше. Голова тяжка така, не знаю що з нею робити..
Не встигла одного зуба позбутися, як розболівся другий. Вся щока ниє-штрикає другий день, аж око примружилося. Напилася кетанову. Йду завтра стоматологам здаватись.
Той треба було видерти конче, бо аж просився. А тепер той, що біля нього, вимахується. Третій день на знеболювальних... Ще й місток вилетів...Ну, як кажуть, пришла беда - отворяй ворота. Нічого, завтра с утра пораньше йду ту всю біду в поліклініку виправлять:cowboy:.
А я сьогодні гепнулась на вулиці... Вдарилася в лікоть. Добре, що ліва рука, а не права. Руку не можу в лікті зігнути...
Як я Вас розумію і співчуваю.....То я сьогодні летіла по сходах на Південному...думала що вже до купи не поскладають...але ніби нічого серйозного...тільки щось на праву ногу шкутильгаю...
це не дивно, так і забитись можна. а я знов з температурою, всю заклало, таблетки не помагають... чи то може на каву зіздити???? а вдрух пройде вся простуда і температура???