Йой, скільки лікарів! А можна і собі пораду? Ні, краще аж дві! Перше, то що чула, як один костоправ говорив, що при подібних випадках найкраще робити компрес з яблучного оцту... А друга - на собі випробувана. Листки свіжої капусти поковкти відбивачкою м"яса по грубих прожилках, намастити медом, обкласти місце розтяжки і обмотати туго чимось. З тим і спати. Працює!
\ Певно, що вона не просто охолоджує, а ще якось діє. Примотувала собі наніч на лікті, як боліли страшенно. Навіть не знаю, від чого... Допомагало прекрасно.
Впала. Вчора. Вирішила поритись в антресолях у шафці з ялинковими прикрасами. Стілець під ногами вивернувся невідомо як і я впала. Вдарилась добряче. В обидві ноги. Думала це і буде проблемою, але виявилось, що я ще й в руку вдарилась і вона не просто болить, а німіє, затерпає. Вночі заснути не могла – рука заважала. Треба ж бути такою незграбою! Як каже моя мама: Zgrabności nie opuszczajcie mnie!
Щось я прихворіла сьогодні...на вулиці така холоднеча і сирість, що не хочеться на двір носа висовувати....а на роботу треба то йти....гроші заробляти...чи може то піти на лікарняний
а в мене вже другий раз за зиму теипература підіймаэться до 37, а потім падає... добре що віаміни приймаю з вітаміном С, бо могло би й гірше бути....
навіть не знаю, як розцінювати "плюси" для пані марії.... радість людей, що вони не хорі?... друже, не сумуй! може від мого плюсика стане трохе легше!... це все дурниці, найгірше має бути завтра по обіді...
Найкраще помагає гаряча кава (ну або чай, на ваш вибір) і на весь день грілка у весь ріст... ну можна трошка вищу Провірено ... дуже дієво.
Питання. 1. Чи потрібно при приміненні грілки одночасно вимірювати температуру?Якщо так то: а. Як якість лікування залежить від термометра? б. Скільки разів за добу потрібно міряти температуру і на протязі якого часу? в. Що робити, якщо термометер вийшов з ладу? Чи можна замінити грілку?
Та ось дружина захворіла...хотів "відмазатись"... А що в горизонтальному положенні від цього щось залежить?