Форумний карантин

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 9 лис 2008.

1. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

а я вже сьогодні на роботі була.... а голова вже другий день розколюється:cry::cry:маю підозру шо то гайморит.... а про кашель, насмарк і температуру я вже взагалі мовчу:crazy:

• Подобається Подобається x 3
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Зробили мені нині ту ехокардіографію....послали ще на якесь дообстеження...сказали, що прохідність аорти мала...про якісь там норми говорили...має бути 3,6, а в мене 1,9....

• Подобається Подобається x 8
  3. Малесенька

розкажу вам страшну історію....
    якось я сьогодні попала до лікаря (лібше я б туди не ходила):scare: найшли у мене все що тіко можна: ну звичайно грип, гайморит, гіпертонія, тиско_О
    накупила мішок таблеток і можна забути про їжу.... одних таблеток вистачить і на сніданок і на обід та ше й на вечерю з сусідом можна поділитись...
    сказали з тиском треба в лікарню лягати, та я як впрета, ні за що не погодилась, а от тепер сижу і думаю... якшо приймати лікарства від тиску то за кермо сідати не можна.... а мені треба... от тепер прийдеться з тим всім пакунком ліків і з рецептом кататись, шоб даїшникам пояснювати шо я не пила, а запах від ліків:cry:

• Подобається Подобається x 2
  4. Малесенька

ой тепер тобі будуть виписувати ліки для розрідження крові (скоріше за все), ну для того шоб той згусток, який закупорює аорту розрідився. і в мене таке саме. але нюанс в тому шо якшо навіть на манікюрі тебе нечайно поріжуть то кров зупинеться вже в дома, в кращому випадку. мені теж такі виписували, правда назву не памятаю, я їх ото вже з років 5 не пю, а кров все не згортається належним чином:cry::cry::cry:

• Подобається Подобається x 6
  5. Mavpysuk

У нас з Вами і так багато чого спільного....виявляється що ще і болячки:)

• Подобається Подобається x 6
  6. Малесенька

ну так....
    але чесслово не хочу шоб ви мали тіж болячки які маю я, на свої всього лиш "18"

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Малесенька, послухайте одної ради.
    Моя мама, коли треба було лікувати брата мого, ніколи не слухала лише одного лікаря. Вона завжди йшла до мінімум 4 і слухала діягнози. Потім порівнювала, хто сказав найменше і в того лікувалася. І ніколи в тому не помилилася. Я би вам радила ще не пити ніц, а перше до інших спеціялістів піти на огляд.
    На жаль, лікарі є різні й люблять полякати. А потім ще скерувати до "саме тієї аптеки" по ліки. З ліками треба вважати, крім того. Одне лікуєш, інше руйнуєш. Не поспішайте!

Останнє редагування: 20 лис 2008
    • Подобається Подобається x 5
  8. Малесенька

та ні в мене просто з дитинства проблеме з серцем, про це мені говорив не один справжній спеціаліст, і не тільки в Україні. мені взагалі то тре кожен рік лягати прокапуватись і підкріпляти мій "моторчик", але вже декілька років на це не зважаю вот воно і почало вилазити

9. Max_

Max_ кл. москаль

После таблеток лучше все таки не ездить - не дай Бог какое просшествие - потом фиг чего докажеш.
    Да и вообще - здоровье дороже всего, по моему побоку вся работа и все поездки и т. д. Нажаль, проверено на себе.

10. Малесенька

та і я на собі вже не раз провіряла, але.... повинна себе сама забезпечувати, не буде роботи, не буде грошей а як не буде грошей то і їсти нічого.... а хочеться

• Подобається Подобається x 3
  11. lulu

lulu Well-Known Member

мовчу
    не знаю скільки витерплю
    але пробую....
    крім голосу нагрянула температура і всяке таке...
    тому тішу себе різною розпустою...ггг

цитую себе скантакта ггг (ну от ще одна втіха поцитувати себе...ггг)

чорнослив...
    фортепіанні варіації на теми шопена...лєшека моджера...
    ванна з іланг-ілангом...
    і рейбусовий чай...
    я хвора нещасна безголоса примхлива ще й акторка
    :)))

• Подобається Подобається x 7
  12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А я нині була в лікаря.До вівторка мене залишили на лікарняному,казали доліковуватися,бо лікарці страшенно не сподобався мій кашель.чесно кажучи,він і мене не сильно пре...от,мушу до вівторка ще сидіти вдома і вигріватися...

13. Iolup

Iolup Well-Known Member

Мене вчора чоло боліло, видно десь на свозняку обдуло. Вечер випив горичого чаю з малини, спотів і всьо пройшло.

14. Mavpysuk

Сьогодні в мене жахливий день....Виходила з маршрутки і підвернула ногу....думала що нічого страшного....але вона мені підпухла і важко на неї вставати...

15. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

От халепа...:cry: Це просто закон підлості: всі болячки чіпаються до нас, як правило, на вихідні, на свята або в п"ятницю ввечері.:cry: Мусите завтра обов"язково сходити до травматолога і зробити рентген. Виглядає на сильний забій і розтягнення зв"язок. В мене таке було 7 років тому на самий Хеловін. Прийшлося навіть накласти гіпс.:cry: Але в такому молодому віці таке швидко заживає.;) Зараз покладіть на ногу оцтовий компрес, випийте знеболююче і лягайте спатки.;) А до весілля все загоїться (даю установку)!:):):)

• Подобається Подобається x 9
  16. Iolup

Iolup Well-Known Member

Та нє, не думаю. Перші три дни холод і тугу пов"язку, а потім вже можна компрес з оцту. Якщо ставити компрес з оцту зразу, то нога ше більше спухне. Не робіт того...

• Подобається Подобається x 1
  17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

краще класти сироватку.випробовано на собі:)неодноразово.в мене такі зв"язки на ногах,що я їх постійно підвертаю.моя порада - компрес із сироватки,а потім пов"язка з еластичного бинту вісімкою навколо гомілки.і спати:)після такої процедури мені зазвичай до ранку напухлість спадає:)

18. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Вперше чую...о_О

19. Mavpysuk

Побувала я вже сьогодні у травматолога...зробила рентген...сильний забій...нога аж посиніла...от тобі і вихідні....Добре примостилася у зручненькому кріслі, вкрилася тепленьким покривалом і буду цілий день на ЛФ...

20. А у нас пошёл снег. Так хочется на улицу, но ещё болею:sad:...
    Наверное, только в понедельник смогу выйти.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)