так, але в КАРАНТИНІ можна буде пожалітись на свої болячечки і порадитись як лікуватись а лазити ясно що будуть - Лф-то теж хвороба
Ага...а в "звичайному дні" тоталізатор буде А щоб не дуже офтопити: в малої в школі були батьківські збори...а хоч би один батько був...
ого розписались то всьо прекрасно що ви кажете але... після вина за півгодинки я безголоса-не можна вже давно коньяк то одномоментне-а потім ефект погіршення яйця-дійсно для яскравості і дзвінкості але то швидше не лікування а профілактична штука молоко-то більше застуда і горло! а меду чи масла а тим паче з молоком мені ніззя а ще на звязки борони боже гостре гаряче і газоване такі штуки тільки мовчанням інгаляціями і олійковими заливками тотального спокою!!!!!! без музики і фільмодивіння навіть читати не можна! нуль емоцій-жодних! і ще багатооооо сну і посилене харчування-ага тому я мабуть ніколи не схудну((((( от але то ся за день не робить а мені на завтра тре-і того я в розпуці! пропадає за одну мить а повернутися навіть за добу не хоче
Дівчатка! Швиденько видужати всім! А слово "Іспанка" на карантинній гілці звучить якось небезпечно! Знав одного хлопця, в якого нормальна температура була 37,1. Лікарняні отримував тікі так! Обстежували його, обстежували - здоровий!
:girl_haha::girl_haha::girl_haha: От так накаркали, точніше напчихали :girl_in_dreams: Але "під розтріл" попала моя мала... Знаю, знаю... Зараз скажете: "Грешно смеяться над больными людьми."(с) я більше не буду
Даю пораду, як на халяву отримати лікарняний: За півгодини до того, як увійти в кабінет - мазнути фіналгоном губи, крила носу (обережно! це для вигляду) та під пахвами (щиро - для градусника).
а мене оце поставили перед фактом, завтра мусиш на роботі бути а темперетура все не спадає а лікарняне в мене на катіт, ото сижу і думаю, якою б то гадостю себе залити шоб завтра могла на роботу вийти
Alias, якщо я скажу - горілки і на 2 години з книжкою у гарячу ванну - мене же приб"ють за такі поради ? Книжку краще брати "макулатурну" - бо можна заснути і впустити книжку у воду. Тільки так і лікуюся.