А в мене нині незвичний день,бо я не на роботі,а вдома..На лікарняному!!!!ВО!!!!хора я..приходила нині лікарка,виписала купу таблеток,сказала сидіти вдома,нікуди не рипатися і вигріватися...тепер цілий тиждень будете мене денно і нощно терпіти на ЛФ
Урааа, тепер веселіше хворіти буде)От треба тільки носовичка розміром з простинку знайти і можна від компа не відходити
Ге-ге я теж зараз замислилась над питанням величезного носовичка..а то маленького вже явно бракує,а від ЛФ неможливо відірватися,щоб піти на кухню і взяти новий
В яку б ситуацію не потрапила людина, повинна з того брати максимум доброго Хоче організм відпочити - дайте йому трохи жалості, але не розслабляйтеся. То не надовго
з ранку просипаюсь і чую шо, шось мені кепсько, дихати нема чим і все тіло ламає але героїчно пішла на роботу бо як так люди без товару, співпрацівники без грошей!!!! ото приперлась до дому вкуталась теплим одіялом, наколотила рікарств цілу купу, сижу на форумі і лікуюсь а ше вчора так хотіла похворіти, дома повалятись... от те маєш цей спокійі тиша набридає вже за місяць, на собі перерпробувала
іспанка казала шо на тиждень затянуло. а мене все тіло болить, практично не рухаюсь а тут ше хресна перезвонила, каже прийди завтра конкурс малої знімеш, пояснюю температура 39 я не можу рухатись в мене грип, ой, як вона образилась
Спокуха!!відставити паніку!!Іспанка тута!!! просто Іспанка спала,потім дивилася мультики,потім читала Гаррі Поттера(в перерві між цим всім вживала купу противнючих ліків)..Во тепер долізла нарешті до форуму.Сидю,читаю,бугикаюВже оббугикала весь монітор
Ггг:biggrin:Іспанка впала в дитинство..перейшла на мультики і Гаррі) а на монітор терміново надіти захистний засіб...щоб віруса не підчепив:biggrin:
ой, а я ото напилясь всякої гидоти, що лікарі називають ліками, поспала трішки і мене здається трішечки, ну зовсім трішечки попускає... але голова ніби з чугуну зварена... іспаночко монітор потрібно берегти, ато авось ше він захворіє і як ми потім спілкуватись будем?
мені радили в умовах великого ризику підхоплення вірусу в громадських місцях, перед виходом на вулицю оксолінову мазь собі під носик помастити)))
Оо, добре пам"ятаю як нам у садочку носи мазали тією маззю.А ще радили носитиу футлярчику з-під кіндера порізаний часник, попередньо зробивши там дірочки)
а я ото з садочку ніц такого не памятаю, але мама коли взнавала шо дітки з групи починають хворіти, то перерставала в садочок водити деякий час топаю на роботу, але не на довго... скоро повернусь, бо мушу їхати