Форумний карантин

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 9 лис 2008.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А в мене нині незвичний день,бо я не на роботі,а вдома..На лікарняному!!!!ВО!!!!хора я..приходила нині лікарка,виписала купу таблеток,сказала сидіти вдома,нікуди не рипатися і вигріватися...тепер цілий тиждень будете мене денно і нощно терпіти на ЛФ:))):))):)))

• Подобається Подобається x 5
  2. Что-то у нас эпидемия...

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Урааа, тепер веселіше хворіти буде:))От треба тільки носовичка розміром з простинку знайти:) і можна від компа не відходити:)

• Подобається Подобається x 4
  4. Іспанка

Ге-ге:))) я теж зараз замислилась над питанням величезного носовичка..а то маленького вже явно бракує,а від ЛФ неможливо відірватися,щоб піти на кухню і взяти новий:)))

5. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
    Але ліпче було би не слабувати.

6. Іспанка

Дякую,дівчатка!!!:give_rose::give_rose:і мені з вами веселіше буде..йой,ви сі втішили більше ніж я:haha: :haha: :haha:

• Подобається Подобається x 8
  7. В яку б ситуацію не потрапила людина, повинна з того брати максимум доброго :) Хоче організм відпочити - дайте йому трохи жалості, але не розслабляйтеся. То не надовго :)

• Подобається Подобається x 7
  8. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

з ранку просипаюсь і чую шо, шось мені кепсько, дихати нема чим і все тіло ламає:cry: але героїчно пішла на роботу:hang1: бо як так люди без товару, співпрацівники без грошей!!!! ото приперлась до дому вкуталась теплим одіялом, наколотила рікарств цілу купу, сижу на форумі і лікуюсь:morning1:
    а ше вчора так хотіла похворіти, дома повалятись... от те маєш

цей спокійі тиша набридає вже за місяць, на собі перерпробувала

• Подобається Подобається x 3
  9. Alias

Ще одна хвора на ЛФ:))
    Щось Іспанки не видно, може вже вилікувалась?
    А у мене ТАК в вухах стріляє!

10. Малесенька

іспанка казала шо на тиждень затянуло. а мене все тіло болить, практично не рухаюсь:cry: а тут ше хресна перезвонила, каже прийди завтра конкурс малої знімеш, пояснюю температура 39 я не можу рухатись в мене грип, ой, як вона образиласьо_О

• Подобається Подобається x 2
  11. Alias

Дивні люди..Якщо їм треба, то хоч потоп!На щастя, мені такі ще не траплялись.

12. Іспанка

Спокуха!!відставити паніку!!Іспанка тута!!!:))) просто Іспанка спала,потім дивилася мультики,потім читала Гаррі Поттера(в перерві між цим всім вживала купу противнючих ліків)..Во тепер долізла нарешті до форуму.Сидю,читаю,бугикаю:)))Вже оббугикала весь монітор:haha:

• Подобається Подобається x 8
  13. Alias

Ггг:biggrin:Іспанка впала в дитинство..перейшла на мультики і Гаррі:))

а на монітор терміново надіти захистний засіб...щоб віруса не підчепив:biggrin:

14. Іспанка

То точно..здитиніла:haha:

Та я вже про то думала..тіки от не знаю,що на нього надягнути:haha:

15. Якусь антивіруску :)

16. Малесенька

ой, а я ото напилясь всякої гидоти, що лікарі називають ліками, поспала трішки і мене здається трішечки, ну зовсім трішечки попускає... але голова ніби з чугуну зварена...

іспаночко монітор потрібно берегти, ато авось ше він захворіє і як ми потім спілкуватись будем?о_О

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

мені радили в умовах великого ризику підхоплення вірусу в громадських місцях, перед виходом на вулицю оксолінову мазь собі під носик помастити)))

18. Малесенька

і чому я завжди про такі речі взнаю після того як вже захворіла?:sad:

19. Alias

Оо, добре пам"ятаю як нам у садочку носи мазали тією маззю.А ще радили носитиу футлярчику з-під кіндера порізаний часник, попередньо зробивши там дірочки:))

20. Малесенька

а я ото з садочку ніц такого не памятаю, але мама коли взнавала шо дітки з групи починають хворіти, то перерставала в садочок водити деякий час:good:

топаю на роботу, але не на довго... скоро повернусь, бо мушу їхати

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)