Формально, там би не кава мала бути, а вареники. Але як у Львові без кави? ВА щоб не було офтопу - кава лікує всі хороби!
нячого такого на упаковці немає. то краще прикладати до хворого місця? а холодною чи гарячою? може просто притрушувати? Ой, щось .."і тут Остапа понесло"(с)
крім курземе - кавова фабрика колись ще такі кавові "катульки" (ну як по вівцях в полі лежать) випускала - підзабув назву. Загалом, були вони до дупи - як по смаку, так і по дії (тонізуючій) == певно, саме для лікування геморою і призначалися - просто я тоді того не зрозумів, не знав, що кава від всіх хворіб.... Тепер-от переосмислюю творчі надбання львівської кавової фабрики...
Через те, що не зацінили винаходу, кавова фабрика і перестала випускати. ех, нема пророка у своїй вітчизні...
Мене дружина завжди заставляє нюхати тліючий сердечник від головки часнику. Чи як він там називається? Зубчики відірвати, а серединку підпалити (щоб тліло) і нюхати той дим. Помагає.
Найкраще лікує львівська кава з коньяком!!!! Тільки тереба пити зразу коли починаєш відчувати симптоми застуди
Моя бабця теж таким методом лікує нежить Клас! Ото тільки з носа закапало - зразу до Львова і в кав"ярню пити каву.А ще краще зустрітися з кимось із форумлян і "лікуватися , лікуватися"...кавою з коньяком, а можна навпаки
як кажуть в народі, лікуй , але все одно пройде через тиждень... в такому випадку краще гріти пазухи носа насінням льону та закатувати краплями до носа, мені допомагає доктор Тайс з евкаліптовою олією.
Мої вуха попустило, на одне вже навіть чую . Третій день в шапці з ватою. Нежить минає. Лікувала каплями, всіма потрохи. Пробиває добре фармазолін. А взагалі ефективно лікують таблетки цинабсин. Кашель і вуха лікую антибіотиками, чай з калини тільки приступ викликав. Також кашель зупиняю відволіканням - читаю форум, працюю і не думаю про болячки .
затарилась таблетками народні методи щось не помагають. і сидіти вдома ніколи, та й до Львова скоро...
колись мені один лікар в моїй поліклініці порадив капати вухо на ніч горілкою, помогло, прогріває добре. Та паралельно він виписав мені свій рецепт вушних капель. nirvanka, виздоровлюй!