Розізлила... Вчеплюся ще разочок... . Якшо чєлов'єк при тому не шкодує часу на копі\паст картинок, які не дивиться і віршів\анекдотів, які (знову ж нєт желанія ілі врємєні чітать) - фігньою займається той "чєлов'єк"! Если мальчик любит труд, тычет в книжку пальцем, про такого пишут тут: он хороший мальчик. Рибко, ніколи Вам про це не казали?
а я люблю в бібіліотеку ходити і читати справжні книжки....в електронному варіанті мені чомусь скучно їх читати..
А внашей б-ке как на зло многих интересных книг (например, про Львов) вообще нет. О! Идите кого-нибудь забаньте.
Мені подобається читати, замотавшись по вуха в ковдру і обовязково з філіжаночкою кави... а якщо це в парку чи саду восени... і кавку можна в термосі з собою... то взагалі ммм... А стереотипів поки не маю ніяких ... ну або думаю їх що нема... А уточнити ?..
Якщо я не залишаю дописи, це ще не значить, що я не читаю ЛФ. А я читаю кожного дня і в курсі всіх подій. А Ви, шановна, щось давненько у бані не були Ви там, здається, частенько буваєте
замотавшись в ковдру і я так люблю. а от у парку..чомусь уявила себе з ногами вілізши на лавку і в ковдріНе можу я так чемно сидіти , я навіть за компом сиджу підібгавши ноги під себе) Оце читаю , читаю про стереотипи і ніяк не можу нічого по цій темі сказати.Зразу приходить в голову гілка про "Асоціації з ніком дописувача"
коли у людині росте злість, то вона витрачає свої нерви... тому замість того щоб витрачати свої нерви на злість, віддайте їх тому, хто нервується...
+100. Та ну...то не читання..нема ліпшого,як завалитися в ліжечко тепле з файнющою цікавою книжкою і літрою гарячого фруктового чаю:girl_claping::girl_tender: ляпота:girl_in_love::girl_in_love:ото я розумію,то людина любить читати і вміє насолоджуватися читанням