Форумні стереотипи: чи то правда, а чи ні?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Бійцівська Рибка, 7 січ 2009.

1. А модераторы, по идее, официанты? :eek: (или как они там у вас называются?)

• Подобається Подобається x 1
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Не дозволено брати участь у форумному житті, а карма - його невід'ємна частина. :))) Тільки пп можуть писати.
    А чому? Дуже проста відповідь. Вони нівелюються до рангу "гостя".
    А яке це має відношення до даної гілки?

Зовсім не зате, Рибко. Ви даремно так вважаєте. :)
    Викидайли. :)))
    По-сучасному, сек'юріті. :)) :)) :))

Останнє редагування: 13 січ 2009
    • Подобається Подобається x 14
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Згадалося з соціальної реклами:
    Курити?
    -В мене немає на це часу!

То ж читати треба, замислюватися. А букви не больші, звичайні...

• Подобається Подобається x 5
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

Рибко! Ну як не в житті, то хоч на форумі навчитесь реагувати на зацепки...
    Якщо не виходить "дати здачі", то просто не звертайте уваги, не беріть до серця близько... Можете захищати свої права, але так як то треба зробити дипломатично, то краще виберіть попередні 2 варіанти... Ще хороший варіант "позбутися ворога" - подружитися... Почитайте книжок психологічних, КАрнегі і тому подібне...
    Я пишу це не з метою вас повчити, мол яка я умна... Просто я щиро переживаю за людей, яких можуть довести до сліз чиїсь каверзи... Тому зробіть своє життя легшим, та ще й інші до вас потянуться...
    Левандівка не злий, він си просто жартує, зачіпається... Щось типу як хлопці в школі за косички дьоргають :) Та й вам гріх на нього жалітися, бо я сама була не раз свідком як ви його ображали.. Якби хтось другий був на його місці, то ви би з бані не вилазили...

П.С. У кожного свої проблеми... Я у вашому віці мусіла бути сильною,позбутися всіх своїх "слабких місць"... так склалося, що 80% мого оточення мені заздрило... тому я завжди мусила бути гарною, цнотливою, файно вчитися і старатись сильно не закохуватись(бо на обранця зразу накидувалась зграя дівчат)... зграя вовків, яка тільки чекала приводу мене зачепити...
    зато тепер, коли стерви мого престижного факультету хочуть поглузувати наді мною, більшого ніж філософської посмішки у відповідь вони не отримують... і у вас так буде...

• Подобається Подобається x 10
  5. Гости, по крайней мере, могут смотреть профили участников. :nea:

Да это я уже поняла. Модер же всегда прав. :ireful1: Накажут не того, кто издевается, а того, над кем издевались и кто не выдержал и ответил то, что считал нужным. Не только со мной такое было. :nea:

Останнє редагування модератором: 14 січ 2009
    • Подобається Подобається x 2
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

Рибко, для вашого ж блага такі речі не обговорюйте публічно:)
    А щодо модераторства, то що мішає? Самі станьте модератором на якомусь форумі! І будете видіти, що то не тільки права, але й обовязки. То так само як бідний сусід сидить і ненавидить багатого за статки, не беручи до уваги, що останній тяжко працює, щоб прогодувати і забезпечити всю сімю...
    кожен ранг, звання, посада і тп. маж свої переваги і недоліки, права і обовязки, привілеї і відповідальність...

• Подобається Подобається x 7
  7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

а от навчіться говорити не то, що "вважаєте за потрібне" - а те, чого від вас не чекають :)
    і все завершиться простим кармоїдством, улюлюканням - та "редакторськими" правками - ви потім самі будете здивовані - невже я таке писала?
    ==
    від перестановки дописів, та "ущільнення" - ой як міняється результат!
    іноді, споглядаючи результати - згадую московські ЗМІ - ті вміють одним реченням коментара повернути зміст на протилежний :)
    на жаль - там користувач "левандівка" не дописує :sad:

• Подобається Подобається x 4
  8. Я обсуждаю то, что считаю нужным. У нас свобода слова.
    Если я стану модером, я не буду издеваться над другими. :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  9. afterstep

якщо.... :)
    і "свобода слова" не означає "свобода лайки"
    і "у нас" - дуже "розмите" поняття - "не лізь зі своїм уставом в чужий монастир" :)
    або - "скачи, враже, як пан скаже" :)

10. levandivka

Рибко!
    Знаєте, люди іноді "пукають". З ким не буває?
    Але в колективі варто або утриматися, або зробити це непомітно.
    Є ще один варіант - зробити з цього шоу!

Ви збираєтеся все життя прожити у акваріумі?

Опечатка? Чи ТАК мало бути?
    Без "не" (навчітся говорити потрібне навколишнім, а не сєбє, любімой) - згоден абсолютно.

Останнє редагування: 14 січ 2009
    • Подобається Подобається x 9
  11. Max_

Max_ кл. москаль

А дергать за косички - это признак чего ? ))
    Может, уважаемый модератор уже неровно дышит к Рыбке как к девушке? )))))
    ----
    Упомянутых лиц прошу не обижаться. Это была шутка юмора:)

12. levandivka

Гляньте на аватар: рівнішого дихання не буває.

• Подобається Подобається x 7
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну то особиста справа вказаних людей:)
    а дьоргати за косички це не обовязково нерівне дихання, то спілкування між статями в дитячому, а нерідко в підлітковомі віці... тут приведено як приклад, що цілком нормальним є те, що хлопи сі до дівок зачіпають...

свобода слова у спільноті обмежується нецензурщиною ( шраф за хуліганство дають), а на форумі окрім всього іншого, обговоренням модераторства...
    мені як і живій людині теж часто хочеться тото обговорити :))) в значенні не лайок і образ, а конструктивної критики і справедливих зауважень(що можна в ПП кинути),
    але як правник я все-таки відстоюю дотримання правил "во ізбежаніє анархії"

Останнє редагування модератором: 14 січ 2009
    • Подобається Подобається x 3
  14. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Оу... Тему здається вже треба перейменувати - "Поговоримо про Рибку"... таке враження, що людині не вистачає уваги до себе у реалі.

• Подобається Подобається x 10
  15. afterstep

не буду говорити, що допис "має присмак" "персональщини" ("певно, їй в реалі уваги не вистачає") і цілком може спровокувати "з’ясування зносин" :) - це на вашій совісті :)
    ==
    трохи процитую Фелікса Крівіна :)

• Подобається Подобається x 9
  16. Max_

Max_ кл. москаль

Я ни в коем случае не вмешиваюсь, просто предположил ))

Обычно дергают за косички (и всячески цепляют) тех девчонок, кто симпатичен.
    (на полноту истины не претендую, ибо сужу по себе :) )

17. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Вся тема з початку суцільна персональщіна... Дійсно сказав пан Роман, тут люди такі, як вони є у реалі, без стеріотипів.

І ще забула - Вадюшка нудний і це не стеріотип, він такий і є :mocking:

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ви з ним знайомі?:)

• Подобається Подобається x 3
  19. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Трішки є...

• Подобається Подобається x 2
  20. А к чему вы привели это сравнение? Да нужны вы мне сто раз! :pardon: Просто не цепляйтесь к людям по мелочам - к вам потянутся. Если у человека нет желания или времени читать, это не значит, что он дурак, и над ним обязательно нужно поиздеваться.

а де твій аватар? :)