Не тільки погане. Людям неприємно, коли їм вказують на їхні помилки чи брак знань. Ви головне пошвидше вертайтеся.
Не в грошах, тьху ти, кармі щастя І не справа От у мене багато карми, але сумніваюсь, що стереотипи є Так що усьо пучком
де? в темі про секс ви побачили в мене "повне несприйняття інших думок"??? мені вже надоїло це слухати, тому я поставила вас в ігнор, що і вам рекомендую зробити дуже зручна функція
Это еще ничего. Тут раньше сразу в агенты ФСБ записывали. Так что прогресс на лицо, как говориться. Взрослеют помаленьку.
Гелено, я вже скористалась цією функцією давно, але ПРИ ЧОМУ ТУТ ВИ до мого допису??? я писала ЗАГАЛОМ! загалом про людей, які у спорі не поважають чужу думку... слова "Гелена" у дописі нема... не приписуйте все, що я пишу на форумі собі... ви тут не одна співбесідниця і форум не один, і світ спілкування не обмежений інтернетом, тому основа для того, щоб зробити певний висновок є досить широка...
Насчёт дяди Ромы у меня стереотип, что он всегда спокоен, как удав. Чтобы вывести его из себя, надо ооочень постараться. Хотя, может быть, я и не права.
От в мене стереотип такий стосовно Рипки. "Душой - во Львове, телом - в Киеве", как я люблю львовян и єнтот прекрасний Город, бла бла бла... Здається мені, трошки всетаки ви лукавите - в ваших дописах часто проскакують слабо приховані нерозуміння, несприйняття, а деколи навіть злість на львів"ян і на ЗУ взагалі. Але прохання зразу не спалахувати і не накидатися з кулачками - то не біда, а може то й не так.
гм... Пробачте за самовоспєваніє.. але знайшов вдачну асоціяцію...до самого себе... Чось особливо нині...
Это у меня проскакивает, потому что многие аспекты вашей жизни мне непривычны. Я никогда у вас не была, у меня нет ни родственников, ни знакомых на ЗУ. И ни на кого я не злюсь. Ну не понимаю я, как можно хулить День Победы. У меня родственники воевали. Так что, они плохие?
А плямка посередині..? Коли не розумієте - пробуйте зрозуміти, читайте, слухайте, думайте. А зрозумієте - напишіть. ЗІ: не про хулу йдеться. Чуже оно. Як чужая свадьба. Най собі гуляють.