+1. Підтвердження - припущення, що Ваша відсутність порадує когось. (може я не все(\всі конфлікти) бачив..?) Глянув на аватар - ржав.
Нагадали ще один форумний стереотип. Майже кожен оштрафований форумлянин вважає, що чіпляються саме до нього. Хочу прилюдно розвінчати! До всіх (порушників) "чіпляюся".
дякую всім за дописи і тому ви всюди бачите тепер з мого боку шпильки в бік інших? бо якраз тому почалася наша суперечка в іншій темі - на основі цього припущення оце точно одні дурниці тягнуть інші ні, один конфлікт, кілька суперечок мабуть як в усіх, просто я вперта і часомм продовжую розборки даю шанс іншим бути розумнішими і перестати сперечатися ну а вам певно вистачить того, що ви прочитали скаргу з ДП яку я теж прочитала, бо будучи модератором, отримала скаргу і на себе дякую на доброму слові =========== на мою думку, більшість суперечок починаються, бо хтось когось неправильно зрозумів а далі слово по слові і винен той в кого погана репутація, а не той хто дійсно винен... отак... все, мушу бігти...
Погоджуюсь. Не варто "клеймити "людину і вигадувати їй якийсь образ. Бо смішно виходить, коли виявляється, що людина не відповідає стереотипам, які на неї повигадували, - а на неї ще й ображаються, мовляв "не виправдала очікувань". Щодо мене, то, здається, я не так давно на форумі, і якихось стереотипів на мене ще не вигадали
та ні... стереотип - це коли він є як усталена форма і ти дієш відповідно до нього... наприклад... стереотип - Я читаю на форумі чиїсь слова про вас, мовляв весь час сперечається (це ми припускаєм) і при безпосередньому спілкуванні посинаю вам витикати те, яка ви погана... нестереотип - я читаю ваші дискусії і суперечки і в більшості випадків стою не на вашій стороні не щодо змісту,а форми спілкування... при спілкуванні з вами веду себе так, ніби сама брала участь у ваших попередніх суперечках... не повною мірою, розуміючи що суперечки з іншими сприймались мною субєктивно... всі пояснення, які я вам мала надати, вже надала у "нашій" темі...
+100! Думаєте, повірять? А в нього підмога є... Клас! Оце так казус. Пришпильно! А мені здалося, що тоді, коли хтось вважає, що його думка єдино-правильна... ну, але ситуації різні бувають. Я взагалі не знаю, звідки у вас нерви й терпіння на дискусії в релігії. Я там хіба з вами можу посперечатися. Не справа в давності, справа в активності. Тому я краще про Гелену більше не писатиму, бо часто враження, що в дзеркало дивлюся.
) та нич а що в цьому поганого??? ну це нормальні речі - так вважати... я теж думаю, що моя думка єдиноправильна щодо того чи іншого питання... цвяшок не в цьому, а в повному несприйнятті інших думок... можна триматися свого і поважати чуже...
Ну так, в мене не багато дописів. Я пишу тільки тоді, коли відчуваю, що маю, що сказати. А не абищо ляпнути, "жеби було"
Мені здається, що кожен просто сприймає по-своєму найчастіших своїх співрозмовників і вже підсвідомо очікує на певну їх реакцію. От, скажімо, "жартикам" і "язвленням" Левандівки ніхто уже не дивується і ставиться до того як до частини образу, від Уки очікують аргументованої розкладки по поличках, від Рибки - дитячих провокацій, від Гелени - доведення власної думки і т.д.
через такі упередження іншими людьми починаються нові конфлікти, а мене всеодно вважають винною навіть якщо на порожньому місці почали конфлікт чи нахамили саме мені це дратує але то і моя вина теж в тому є, так що ..що ви і зробили в першому конфліктному дописі от тільки чомусь цього не бачите мені не дуже весело було читати. зате корисно подивитися на себе збоку ну але так як мене за хуліганство позбавили модераторства, то можу всіх запевнити: скаржтеся спокійно, я більше не буду знати, що ви понаписували ну от власне, якби я шукала лише конфліктів, то в тих темах їх би вже мільйон був... але бачиться і пам’ятається лише погане, звичне діло