Форумні стереотипи: чи то правда, а чи ні?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Бійцівська Рибка, 7 січ 2009.

1. Значит, шляпы уже перевелись... :sorry:

• Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Рибко!
    Якби ВИ заговорили іспанською, то Іспанка через тиждень заговорила би каталонською. Давайте парі ?
    Я цьому не сумніваюся.

• Подобається Подобається x 2
  3. Давайте по теме, без пари.

• Подобається Подобається x 2
  4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:blush::blush::blush::blush:

• Подобається Подобається x 3
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

О, я вже знаю.
    У Бориса є щодо мене стереотип, що я релігійна фанатичка. І якщо би хтось у піст в гостях їв м"ясо, я би їм підсовувала брошурку. :)))

• Подобається Подобається x 13
  6. Да у меня тоже есть. :))) Ну не ходят в Киеве люди в церковь каждое воскресение. :pardon:

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А ви всіх киян знаєте?? і за них розписуєтеся?? якщо ви не ходите, то не означає,що інші не ходять:)

• Подобається Подобається x 6
  8. Liliyah Romanova

Ми ще й у будні дні ходимо, окрім неділі. :tongue:

• Подобається Подобається x 5
  9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Це дійсно стереотип, а от мені якраз шкода.
    Положення зобов"язує, я особисто бажав би, що б ви були не фанатка.... але такі, шо аж ух!
    Ну але то таке.

10. Liliyah Romanova

А що таке ух?
    Цих слів теж не зрозуміла.

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну дивися... Я взагалі принципово за целібат, так? Так.
    Але вже раз так є...
    Розумієш, положення їмості в моїх очах, то.... їмость має бути у-у-ух! Правою рукою священника. СВЯЩЕННИКА!
    Ну а ти деколи такі крамольні речі пишеш, не те що про релігію, а навіть про християнство... Мені це якось дивно і шкода.
    Але то моє імхо, на яке можливо і увагу звертати не варто. І на яке, природньо, всім решта начхати.
    Прошу не гніватись за відвертість.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бувають випадки(і дуже часто...:dntknw:),що їмость є не лише правою рукою..а й лівою..шиєю..головою...і іншими частинами тіла...

• Подобається Подобається x 8
  13. Полковник

Полковник миється в бані

За ГОДЫ общения на Форуме сложился стереотип, что ВСЕ форумчанки ОЧЕНЬ Красивые, Приветливые, Домовитые и Порядочные девушки и женщины.
    Сложился СТЕРЕОТИП, что с Каждым форумчанином (кроме п. "К") можно встретиться в РЕАЛЕ и НОРМАЛЬНО поболтать за жизнь без ВСЯКИХ политических разногласий.

Стереотипы - на то и СТЕРЕОТИПЫ...

Разве НЕТ?

• Подобається Подобається x 22
  14. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Дійсно, іспаномовна гілка на ЛФ -- це було б цікаво :preved:

• Подобається Подобається x 3
  15. Liliyah Romanova

А ну, такі є, як ти пишеш, тільки то не для мене і не про мене. :)))
    З іншого боку, я люблю збивати стереотипи й не люблю, коли мене ідеалізують. А ти явно ту всю справу ідеалізуєш. Ідеальне ж - далеке від життя, як відомо.
    А пишу я провокації дуже часто (десь 50 на 50). Чому я маю писати лише те, що "мала би писати"? ;)
    А за відвертість чого вибачатися? Правда корисна і тим, хто її каже, і тим, кому її говорять. Це твоє враження, я його приймаю.
    Цікаво, що воно протилежне до Борисового. :)))

Та Самойлович крім мене навряд чи ще яку знає. А їмості різні бувають. Дуже багато таких, що лиш "к-к-к". :dntknw:

Останнє редагування: 8 січ 2009
    • Подобається Подобається x 7
  16. Знаю очень многих. :) У нас по выходным супермаркеты, торговые центры рестораны и т.п. забиты, пройти нельзя. А в церквях - пустота... :dntknw: Ну разве что на церковные праздники народу много.

Какое ещё положение? Лиля в церкви работает? о_О

17. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Рибко, їмость - це дружина священика :)

• Подобається Подобається x 8
  18. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

не люлю зайві узагальнення

Рибко, от мене відкрито дратує, що Ви з такою впевненістю про все говорите (в тому числі і про те, про що не маєте чіткого уявлення). це що, страх показатись некомпетентною в якомусь питанні?
    перепрошую, але Ви щодо церкви неправі геть. просто Ви по супермаркетах ходите в неділі, по ТРЦ - от і бачите відповідно, що там людей багато.
    а в церкву не заходите, тому-то і не знаєте, що там - багацько народу. і смію замітити, що не лише в неділю. отак.
    щодо стереотипів. щодо Полковника багато є стереотипів - його ввважають хамом. а як на мене, він просто інший. ну, звісно, буває у нього... моменти слабкості. але загалом - адекватна людина зі своєю точкою зору, напевно, вже перевіреної часом та досвідом у тих обставинах життя,в яких він опинився.

п.с. ще щодо стереотипів - є такі люди на форумі, які навмисно намагаються самі сформувати стереотипи щодо себе з боку інших форумлян.

• Подобається Подобається x 22
  19. Liliyah Romanova

Ніжно сказано. :)))
    Я би сказала, що нульове. Не весь час, але переважно. :pardon:
    Мабуть, тому, що вже мають сформований стереотип щодо себе самих. ;) :mocking:

• Подобається Подобається x 10
  20. Захожу-захожу. А вы знаете, раз говорите? За мной следите? Я ж не рассказываю, куда вы ходите, потому что не знаю. И вы не знаете, куда я хожу. Так что за других не надо. :pardon:
    Может, конечно, мы в разные церкви ходим. И ситуация с народом разная. :) Но я была во многих церквях в центре. И народу там, как правило, мало.

И вы следите, куда я хожу? о_О Что за манера - не знают, и говорят? :pardon:

Останнє редагування модератором: 8 січ 2009
а де твій аватар? :)