Нє Ми тут сприймаю на віру все що скаже, тобто напише, наш віртуальний знайомий - учасник ЛФ (принаймні початково, поки не доведено протилежне). Або тоді треба відверто звинувачувати у брехні Я гадаю той довгий строк, відколи фраза "Учусь быть толерантной. Пока на двойки (слова дяди Ромы)" висить у підписі виклює варіант "шальоності". Оля уважна до графічного оформлення, тому навряд чи не помітила таку "дрібничку" у своєму підписі. До речі, здається у Рибки був невеликий конфлікт із Ромком, принаймні гостра суперечка. Але вона вирішилася, і зовсім не в негативі, що свідчить про те що притистояння необов'язвоке. Хоча воно таке цікаве та захопливе, як показала практика, мова в гілці досі виключно про Олю
Не, я сам )). Признаю, что укр. знаю так себе )). А еще там олбанский акцент присутствовал (кагдила = ягсправе) ))
Та не тільки... У крайньому випадку монітор до ліжечка розвернути, який-небудь рідер запустити, шрифт виставити побільший, а самій з чаєм під ковдру.... І виглядає, як книжка, і сторінки саме гортає. З моєю швидкістю читання "живі" книги - задороге задоволення, а на походи до бібліотеки часу нема... Хіба до ванни тягну, коли доводиться пів години з якоюсь маскою сидіти. А ще бувають електронні книжки, то там взагалі монітор як натуральний папір виглядає, і розмір зручний... Якби ще тільки коштували менше
А я останнім часом на аудіокниги підсіла, слухаю по дорозі на роботу. Якщо добре начитана - то просто супер
Ги-ги.... оффтоп, як завжди, рулить!!! читала тему і думала, чи встигну дочитати перш ніж БР забанять))) дочитала і не забанили... супер!!! Рибко, ви не сердіться на неграмотних "злосних" старожилів... вони колючі, але білі і пухнасті)))
повичитувала я тото всі дописи с утра (ще до кави) і в мене склався стереотип, що іноді з форуму роблять базар... сперечатися щодо кумпутер і компутер і ще чогось, чого я напевне і не зрозуміла? каму оно надо??? Ви Рибко не ображайтеся, але думаю глибоко в душі ви то самі розумієте. А щодо коверкання ніків я повністю згідна з вами. Хоч такого правила нема, але то зовсім некоректно. ( На одному форуму один старий хрич-старожил назвав мене замість Багіри - Баригою Це було грубим порушенням правил, але його не покарали, а просто знесли його і мої дописи. В реальному житті він би не зміг таке сказати, бо як знаю він дуже закоплексована і замкнена людина, зато в неті він господар. Накидується на молодих дівчат, бо вони йому часто відмовляли і глузували як той був молодим) Тому замість того, щоб чіплятися за дрібниці (ІМХО - неважливі), вибивайте в адміністрації зміни правил, чи покарання винного чи якщо вас хтось ображає, чи ваші інтереси порушені, чи взагалі якась несправедливість, а я вас у тому тільки підтримаю
А можливо та людина написала російською? Я, напрклад, реєструвалася російською Веда. Українською Вєда. не знаю, чи це дуже важливо чи ні... Ведой меня называли одногруппники с легкой руки одного любителя буддистской философии. Я немного злилась , поэтому называли негласно...
А нащо і за що банити? Рибка сама викликала на себе вогонь. З першого допису було ясно, чим саме буде гілка. Там люди намагалися ще когось вписати, але Рибка виявилася найцікавішою для форумного обговорення й інші постаті поволі канули... Колись було. Цікаво, куди зникло раптом. Треба повернути.
стереотипом є те, що коли тобі ліплять негативну карму, то це сприймається як особиста образа і мало не приниження. а людина, яка ставить мінус може просто не поділяти те, про що йдеться у дописі. а ще десь прочитав суперечки за ту карму - хто як збирає, постить і все решта. нащо вам всім та карма? ви її їсте чи що? ми, мабуть, тут зібралися аби поспілкуватися. я, наприклад, спершу читаю щось цікаве, а як маю щось написати, то пишу. або як маю настрій, то щось напишу.
Мені здається, справа в тому, що Ви вбачаєте у слову "маска" якусь негативну коннотацію, в тей час як я -- ні. До тих пір, поки розумієш, де межа маскараду, в ньому нема нічого поганого, імхо. Абсолютно точно Але щоб пристати до будь-якого угруповування, потрібно прийняти його кодекс, а відтак відмовитися на час цього спілкування від тих власних індиввідуальних особливостей, які перешкоджають приєднанню. Чи це вже не є така собі малесенька "маска", мімікрія? Ну і щодо стилю -- чи стиль мовлення не впливає на "маску", а на форумах, де письмове спілкування превалює, -- чи не стає основною її рисою? Тут також ще питання -- чи розкриваєтьСЯ (спонтанно), чи розкриває СЕБЕ (тобто свідомо подає). Насправді, й одне, й інше -- нормальні мотиви, імхо. І, до речі, можуть співіснувати, не надто зашкоджуючи один одному. Кстати, это хорошая ремарка Перебирая в уме те спецфорумы, где обитаю регулярно, припоминаю, что практически везде такой выделенный раздел (или хотя бы топик) существует. Дуже розповсюджений стереотип Іспаночко, ви фетішистка від читання (сподіваюся, це не надто банальний стереотип?)