Форумні стереотипи: чи то правда, а чи ні?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Бійцівська Рибка, 7 січ 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А хіба не мавка? ;)

• Подобається Подобається x 2
  2. Мавка немного не то сказала. ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Max_

Max_ кл. москаль

Да просто там антисоветчиков дофига ))))))))))))))))

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Може й Мавка. Але Рибка того не читала. Ніколи було! :mocking:

ТАК то випадково. "шальна куля"...
    Нє?

5. Max_

Max_ кл. москаль

Палите нiпо дитячому :good:

6. Liliyah Romanova

І тут компутер перекладав... То, певно, якийсь кумпутор, бо дуже неграмотний. :)))

7. Ganna

Ganna Member

Нє :))) Ми тут сприймаю на віру все що скаже, тобто напише, наш віртуальний знайомий - учасник ЛФ (принаймні початково, поки не доведено протилежне). Або тоді треба відверто звинувачувати у брехні :scratch_one-s_head:
    Я гадаю той довгий строк, відколи фраза "Учусь быть толерантной. Пока на двойки (слова дяди Ромы)" висить у підписі виклює варіант "шальоності". Оля уважна до графічного оформлення, тому навряд чи не помітила таку "дрібничку" у своєму підписі. До речі, здається у Рибки був невеликий конфлікт із Ромком, принаймні гостра суперечка. Але вона вирішилася, і зовсім не в негативі, що свідчить про те що притистояння необов'язвоке. Хоча воно таке цікаве та захопливе, як показала практика, мова в гілці досі виключно про Олю ;)

• Подобається Подобається x 6
  8. Max_

Max_ кл. москаль

Не, я сам )). Признаю, что укр. знаю так себе )).
    А еще там олбанский акцент присутствовал (кагдила = ягсправе) ))

9. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Та не тільки... У крайньому випадку монітор до ліжечка розвернути, який-небудь рідер запустити, шрифт виставити побільший, а самій з чаєм під ковдру.... І виглядає, як книжка, і сторінки саме гортає. :) З моєю швидкістю читання "живі" книги - задороге задоволення, а на походи до бібліотеки часу нема... Хіба до ванни тягну, коли доводиться пів години з якоюсь маскою сидіти. А ще бувають електронні книжки, то там взагалі монітор як натуральний папір виглядає, і розмір зручний... Якби ще тільки коштували менше :)

• Подобається Подобається x 4
  10. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

А я останнім часом на аудіокниги підсіла, слухаю по дорозі на роботу.
    Якщо добре начитана - то просто супер :good:

• Подобається Подобається x 1
  11. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

Ги-ги.... оффтоп, як завжди, рулить!!!

читала тему і думала, чи встигну дочитати перш ніж БР забанять)))
    дочитала і не забанили... супер!!!

Рибко, ви не сердіться на неграмотних "злосних" старожилів... вони колючі, але білі і пухнасті)))

• Подобається Подобається x 7
  12. Ага. Я тоже боялась, что придётся готовить тазик и веник. :haha:

• Подобається Подобається x 9
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Отож, не такий страшний ч..тьху...модер, як його малюють:haha:

• Подобається Подобається x 7
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та митисі ше встигнеш..:)
    Кіко тої зими...:)))

• Подобається Подобається x 5
  15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Дійсно:)))маленького бруду не видно,а великий сам відпаде:))):))):)))

• Подобається Подобається x 12
  16. Багіра

Багіра Well-Known Member

повичитувала я тото всі дописи с утра (ще до кави) і в мене склався стереотип, що іноді з форуму роблять базар...:ireful1:
    сперечатися щодо кумпутер і компутер і ще чогось, чого я напевне і не зрозуміла? каму оно надо???
    Ви Рибко не ображайтеся, але думаю глибоко в душі ви то самі розумієте. А щодо коверкання ніків я повністю згідна з вами. Хоч такого правила нема, але то зовсім некоректно.
    ( На одному форуму один старий хрич-старожил назвав мене замість Багіри - Баригою:mocking: Це було грубим порушенням правил, але його не покарали, а просто знесли його і мої дописи. В реальному житті він би не зміг таке сказати, бо як знаю він дуже закоплексована і замкнена людина, зато в неті він господар. Накидується на молодих дівчат, бо вони йому часто відмовляли і глузували як той був молодим)

Тому замість того, щоб чіплятися за дрібниці (ІМХО - неважливі), вибивайте в адміністрації зміни правил, чи покарання винного чи якщо вас хтось ображає, чи ваші інтереси порушені, чи взагалі якась несправедливість, а я вас у тому тільки підтримаю;)

Останнє редагування: 15 січ 2009
    • Подобається Подобається x 10
  17. Веда

Веда Well-Known Member

А можливо та людина написала російською? Я, напрклад, реєструвалася російською
    Веда. Українською Вєда. не знаю, чи це дуже важливо чи ні... :dntknw:
    Ведой меня называли одногруппники с легкой руки одного любителя буддистской философии. :) Я немного злилась :aggressive:, поэтому называли негласно...:)

• Подобається Подобається x 4
  18. Liliyah Romanova

А нащо і за що банити? Рибка сама викликала на себе вогонь. З першого допису було ясно, чим саме буде гілка. Там люди намагалися ще когось вписати, але Рибка виявилася найцікавішою для форумного обговорення й інші постаті поволі канули... :)))

Колись було. Цікаво, куди зникло раптом. Треба повернути.

• Подобається Подобається x 3
  19. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

стереотипом є те, що коли тобі ліплять негативну карму, то це сприймається як особиста образа і мало не приниження. а людина, яка ставить мінус може просто не поділяти те, про що йдеться у дописі.
    а ще десь прочитав суперечки за ту карму - хто як збирає, постить і все решта. нащо вам всім та карма? ви її їсте чи що? ми, мабуть, тут зібралися аби поспілкуватися. я, наприклад, спершу читаю щось цікаве, а як маю щось написати, то пишу. або як маю настрій, то щось напишу.

• Подобається Подобається x 9
  20. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Мені здається, справа в тому, що Ви вбачаєте у слову "маска" якусь негативну коннотацію, в тей час як я -- ні. До тих пір, поки розумієш, де межа маскараду, в ньому нема нічого поганого, імхо.

Абсолютно точно Але щоб пристати до будь-якого угруповування, потрібно прийняти його кодекс, а відтак відмовитися на час цього спілкування від тих власних індиввідуальних особливостей, які перешкоджають приєднанню. Чи це вже не є така собі малесенька "маска", мімікрія? :)

Ну і щодо стилю -- чи стиль мовлення не впливає на "маску", а на форумах, де письмове спілкування превалює, -- чи не стає основною її рисою? :)

Тут також ще питання -- чи розкриваєтьСЯ (спонтанно), чи розкриває СЕБЕ (тобто свідомо подає).

Насправді, й одне, й інше -- нормальні мотиви, імхо. І, до речі, можуть співіснувати, не надто зашкоджуючи один одному. :)

Кстати, это хорошая ремарка Перебирая в уме те спецфорумы, где обитаю регулярно, припоминаю, что практически везде такой выделенный раздел (или хотя бы топик) существует.

Дуже розповсюджений стереотип :tongue:

Іспаночко, ви фетішистка від читання :)))

(сподіваюся, це не надто банальний стереотип?)

Останнє редагування модератором: 15 січ 2009
    • Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)