Форумні стереотипи: чи то правда, а чи ні?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Бійцівська Рибка, 7 січ 2009.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Рибко!
    Ржуть не над вами. над дописами...

• Подобається Подобається x 7
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Компутер, кумпутер, комп - ці слова вже давно поширені і не тільки на теренах ЗУ, і не тільки в Україні. Хочете лінки? google.com - вводите слово "кумпутер" - 13,400 лінків, слово "компутер" - 254,000 лінків.
    Якщо Ви про щось не знаєте, це ще не значить, що це неправильно і не має місця.

• Подобається Подобається x 5
  3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

+1
    не завше слід "палити мости" - ви не перед Рубіконом стоїте :)

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Рибко, то ти ще албанського не знаєш:)))

5. Дайте ссылку. Покажите, какая я дура.

Я люблю, когда пишут грамотно. Самойлович, помнится, меня всё время называл Рыпка, хотя коверкание ников у нас вроде бы не приветствуется.

• Подобається Подобається x 3
  6. Alias

Блііііііін, Оля, будь простішою:)

• Подобається Подобається x 10
  7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

"Олбанского";)
    Навеяло. Старый анекдот: приходит ворона в ресторан, заказывает бутылку водки и тарелку манной каши. Официант: "А каша-то к водке зачем?". Ворона: "Не твое дело, неси". Официант принес, интересно ему как ворона будет водку манной кашей закусывать, подсматривает. Ворона выпивает бутылку водки без закуски, несколько минут сидит неподвижно, берет тарелку манной каши и опрокидывает себе на голову. Официант подбегает: "Ты че, ворона?" Ворона: "Ой, я когда выпью, такая дура, такая дура..."

ЗЫ: Рыбка, на всякий случай: анекдот к Вам не имеет отношения. Ассоциация.

• Подобається Подобається x 8
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та нащо? Підіть в мовні гілки ЛФ. Марусино пише, як електронний перекладач. :)))

Та яке посилання! Рибко, ви спершу не вміли ґуґлити, а тепер іншого джерела вже й не знаєте? о_О
    Моя бабця саме так і говорить "кумпутер" або "кумпутор". І вже нераз я чула таке саме від старших людей. Так, вони у нас недавно, але внуки багатьох бабусь (моя тільки 3 класи школи закінчила) уже мають се чудо техніки вдома, а їхні дідусі й бабусі пробують вимовити чудернацьку назву сего продукту людського генія.
    До речі, якщо ви зауважили, я завжди пишу компутер.

• Подобається Подобається x 4
  9. А зачем? Нельзя писать грамотно? Вы же филолог. :scratch_one-s_head:

10. Liliyah Romanova

А в чому неграмотність? :)))
    Щось ви дуже сильно спрощуєте. Я розумію, що у вас із укрмови "5" було. Але повірте, що в школі всього не вчать і ви ще багато-чого не знаєте. :)

11. Alias

Можна, але ж то так скучно!
    Он Мих , читала . як пише?а Чупага?Думаєш, що вони не грамотні? А тільки ж так прикольніше . цікавіше.

• Подобається Подобається x 7
  12. Да пишите, как хотите. Тем более, вы сами подчеркнули, что так говорят в основном бабушки и дедушки.
    Кстати, а в словаре нету ни "компутер", ни "кумпутер". Что на это скажете?

13. Alias

......Далі розмову продовжують ті. у кого стальні нерви:))

• Подобається Подобається x 11
  14. А у тебя что, нет? Ну я то уже закалённая - так и быть, продолжу.

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:Этапять!!! Пад стулом!:haha:

• Подобається Подобається x 10
  16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Чи "розпарена"?.. :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  17. Я бы вас кое-куда направила, да ладно, промолчу.

• Подобається Подобається x 1
  18. Liliyah Romanova

Естафету прийняла. :)))
    Що є ціла наука - лексикографія називається. Ви думаєте, що вона виникла на основі одного словника? ;)

Останнє редагування: 14 січ 2009
    • Подобається Подобається x 8
  19. Ganna

Ganna Member

Як мінімум три останні сторінки данної теми яскраво демонструють, що на ЛФ сформувався стереотип щодо Бойцовской Рибки - що вона неосвідчена і неврівноважена особа. Наявності цього стереотипу свідчать числені дописи учасників. Питання в тому - чи відповідає цей стереотип дійсності? Чи то Оля своєю гострою реакцією на деякі відверто провокативні дописи переконала у тому шановну громаду?
    Рибка буває часом зарізка, і трапляється дублює вже надану раніше інформацію. Але не раз я бачила в її дописах заклики до здорової критики і бажання вчитися. Навіть допис змінила, щоб показати свою готовність стати більш толерантною. Якби часом неї не заганяли так відверто, а м'яко вказували на помилки, то я думаю агресії було б набагато менше.

• Подобається Подобається x 11
  20. +1000!
    Вы первая, кто так сказал. :give_rose:

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)