Та я вже шо тільки не їм, щоб хоть якось виглядати на 82, а не як пацан нежонатий, але ніц ми то не вдає...
Ага, Іспанка, як повиділа мене, то й зразу перестала на форум ходити... досі не може прийти до себе... від захоплення.... ая...
Солоха Конотопська такий стіл накрила ВАУУУУУУУУУ!!!!! Вже слинка тече...... Ше бим Ромкової кави..........
Та ту всі один одного виділи на форумівках, а я приходив теж... то у вигляді кота, то у вигляді голуба, то у вигляді ше когось...
Я бим прийшла!!!!!! Та тіко скажіть куди? А то я як Маша разтеряша.......... ---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ---------- Паті-----------О то люксично!!!!!!! Бо я м не догледіла і прочитала на парті і си думаю (А шо той Мих тойво.......робив на тій парті?
Та ми сі самі он вже півроку (чи більше?) зібратись не можем А дівки з ДП вже 5 раз тілько за зиму здибались...
Сявичу...беріть ініціативу в свої руки з тими форумівками...а то за пів року я вже була на двох "Острівських" форумівках...