Нарешті!!!!!!!! А ви шо аж в МЕТРО бігали за тею оковитою (та то там вже вже ніц нема) ---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ---------- А Ромко сі файненько наріхтовив
По-хлопськи.Люксично! ---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:46 ---------- Могорич клас!
Он Ромко вже прибіг з бутльом, я тут троха приволік для тих, кому менше градусів: Ша Мих з дриглями прийде
Зайшла на форум, хотіла попрощатися на два-три тижні - а тутай ТАКЄ!!!! :girl_claping: Нє, не прощаюся...Ну хіба може на тиждень - але на повернення обіцяю пляцка - і не віртуального, а як хто захоче, то й скуштує реального. Во так!:girl_cool: І поки в нас жіноча компанія...Знаєте, колись жив один чоловік, який завжди нарікав на свою жінку: така-сяка, погана, вредна, казав друзям, щоб ніколи не женилися. Жінці то набридло, то й вирішила чоловіка провчити: насипала йому якогось зілля, осідлала, зачепила вуздечку і поїхала серед білого дня на базар. Так давайте вип"ємо за нас, ЖІНОК, що можуть все, навіть осідлати чоловіків! О, поки писала, хлопи вже сі збігли...........
Слухайте людоньки!!!!!!!!!!!Всі такі фото гарнющі А я ше такий сундук в тім .Хіба бим відео вже сі навчила скачувати і закачувати ---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ---------- Де тоті фото берете?
То їх тре до нас........ Бо ми вже сі як розпишем............. То вже дим з клави.............так все швиденько
А шо то таке самбук Сам об бук........... Чи бук сам..........? ---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ---------- Ромко я вже кофе закаламутила.....Тіко фото нема Ше трохи в тім тупа А кофе файне
Ото та СИЛА СМЕРТЕЛЬНА!!!!!!!!!!!!! ---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ---------- А на смак як?