О! то вже суперово!!!!!!!!! ---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ---------- Тіко певно Ромко, Мих ше не знають?
давайте піднімемо чарку (хто що, а я горнятко чорничного чаю) за шановне товариство - За наших форумлян!
Думаю сумно нам дівчєтка не буде ---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ---------- За Ваше здоровєчко
Та я вже казала,певно вони ше не знають? ---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ---------- А я вже їх засікла; Хто на анекдоти присів, хто про політику дискуси веде.Отакої Як завжди,коли їх тре,їх нікде нема
дамочки, насолоджуймось "дівішніком", а мужчини самі прийдуть, як про них не питають... а як питають, то їм вічно кудись треба - чи то з друзями посидіти чи якісь справи..
вони воюють на політичних гілках,втомляться - прийдуть.Сама звідтіля втекла,бо чую,ще трохи і баня - моя Давайте - За хороший настрій і,головне,щоб завжди знаходився привід до того настрою!
В тім і правда Шо ніц ті хлопи без нас не варті. Хай си ходять пють каву...... і до кави,але до нас все єдно вернуться Бо ми файнющі
Литва ли, Русь ли, что гудок, что гусли: все нам равно, было бы вино ... да вот и оно!.. Сашко Гарматний