Сявичу,боюсь,з фляшкою напряг... Кубіти вчора трохи сі забавили... А кава ше є...я троха лишив... Та й дриглі мали б ше бути....то Мих знає...
а я тільки хтіла підключитись до забави з своїм сиром і вином, а тут мала прийшла додому - хвора, то вже було не до забави... а у мене в родині кожне поважне св'ято мусить мати дриглі Миху, а Ви чули, як москалі на наші дриглі кажут ? "залівноє"
Величне усім Вітанєчко!!!!!!!! А шо сьогодні може знов дриглі з кавов? Я скажу на дворі сі таке діє,ха Бог милує і заступе.......... Їхали в тую Рукавичку на закупи (правда там ніц нема.........ні дриглів,ані навіть жменьки цукру,ні файної олії,тільки но вся............ ну теє...... хімічного рафінуваннє) А про дриглі то там такого навіть сти не чули Правда кооофе там юш файне купили......Пригощаю віртуально-віртуозно.... А вже сти як їхали назад то машину як заверне,шото холєра ясна........Най би той лід шо на дорогах качка копнула,в мене сі штопор взяв,я як їхала на однім диханіє,то незнаю,як додому заїхала.........А чоловік сі тіко з мене лаха дер
та шо ви чіпилися тих дриглів... якщо прозорі і мясо нежирне, то вони дуже корисні.. в желатині є пектин, що виводить токсини з організму... а кава... теж корисна... але ще рідше її треба вживати, ніж тоті дриглі п.с. треба дивитися в словник діалектів
Ага,знов ЛФ гуляє?З якого приводу? Що би то не було -Ромкові файну каву,Михові - дриглі,всім решта,на вибір - трускавка з вершками,цукерочки,є коньяк і шампан! ....і то вже місяць як новий рік. звичайний день
ну а кого ше чіпатисі, як не Миха і дриглів? Ну ж не політики, нє? П.С. Коли мій брат інтенсивно ріс, то йому лікар радив дриглі їсти, бо в нього не вистачало рідини в колінах і пальцях
Нє!!!!!!! ну то чистої води правда........... Бо ми си нічков так файно посиділи Я вже сиджу......... взяла си попкорна........ Тіко шкода шо не буде Coffe13 ......файне дівчисько
Від такого діалекту я просто регочу як ненормальна, мені то так подобається, що прямо аж не можу. а можна мені все оце? а шампанське і коньяк комусь іншому? Сьогодні весь день(майже) готую доклад з історіїї мистецтв про Ван Гога.У вівторок екзамен.