А може, той танк таки вистрілить? раз в рік можна багато всього, і солодкого, і прекрасного, і поновили мій бідний студентський бюджет
Хондочко, вітаю! Бажаю ласувати всяким смачненьким і не поправлятись від нього!! А в мене сьогодні теж маленьке свято - 4 роки на ЛФі
Но-но!Сказала-зробила Хто там що хотів о...і навіть во ---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ---------- ну і хто любить оце...
і шо, прямо з обіду і почнемо? а у дописі 764 - мій шматочок останній в третьому рядку Ото "супер" настрій, тре чимись " заправитися" бо ремонт(и)....або терміново виїхати ....
а у мене ось така проблема: дивлюсь я на всі оті фото тут і у "кухні" - і ніц мені не хочеться, і не збуджує апетиту я вже другий тиждень на такій собі дієті і відчуваю, що втрачаю не тільки кілограми, але й інтерес до їжі. днями з малою пекли печива для нашої меншої подружки, - прості, прісні, так я ото разом з нею хрумаю а так, щоб чогось вичурного - навіть дивтись не цікаво. "Убейте меня!" як каже Маруся-мама
досягнення буде, коли досягну бажаного кілограмажу але не задля параметрів, а тому, що стала задихатись після підйому по-сходах, просто стала слідкувати за тим, що їм: почала СНІДАТИ, що я не робила ... років ...надцять повикидала з раціону все, що містить цукор; випічку (хіба пісне печиво); більше овочів (сирих, з олійкою) - менше м'яса (горіхи і гриби - такі ситні! ) гарніру - зменшила дозу. а, і пиво перестала пити (хоча кажуть там калорій небагато), але чарку червоного, щоб розбити холестерол від м'яса і сиру і, з літру кави на день - перейшла пів + чаї з медом спочатку тягнуло якусь єрунду з'їсти, то доводилось себе пересилювати, а зараз - ніяких емоцій до того. а мій коханий все жартує: "хороша коза була - нічого не їла. тільки от учора здохла"