Ну,так ше з кавалком торта.............. ---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ---------- І я приперлась....... А сама Коффі,десь поділась. Ау!!!!Оксанка ти де?????Всіх зігнала, а сама "з пляжа".......... ---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ---------- І я приперлась....... А сама Коффі,десь поділась. Ау!!!!Оксанка ти де?????Всіх зігнала, а сама "з пляжа"..........
А Оксана кавові апарати тестує у Києві) Ой,блііін,зараз по СТБ Львівські супермаркети показують,як вони там протерміновані продукти роблять "свіжими".
Ааа, зрозуміло А я тортик вже схавала - чоловічок бігав в пекарню-цукерню по нього. Святкували 3 роки його фірмі ---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ---------- В мене тільки чай. Чесно чесно
а нє-нє, не чай, я бачу тут Іра вже наливає! І тортик від Поетки! ммм... А я пригощаю тим, шо буду зараз їсти, во, можете надкусювати, кому смакує:
Тако, добре що всі прибігли, а наливати хто буде? а? ... Отак- то... пригощайтесь... П.С. Перепрошую, Аліасочко, я не вгледіла, що ти вже на розливі.
А я каву з Бейлізом...ммм...обожнюю.А для голодних ось ---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:12 ---------- Дівчата ,ви опріділяйтесь..будемо їсти чи пити? І кому що наливати?
Зара протру монітор від слюні і мона починати пити *пішла поритись в холодильнику* ---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ---------- Не смійтесь з мене, я з йогуртом
о, згадала, що в мене в холодильнику є морозиво заникане...Зараз витягну, ше шоколадку зверху розтоплю.. І до морозива, вибирайте, кому шо смакує: