я замість соку, мандаринками і ківі зранку снідала......помогло ---------- Додано в 15:00 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ---------- я раніше, колись в молодості, також зі своєю сусідкою-подругою, то могли випити шампанського і не по одній бутилці, а зараз щось взагалі до алкоголю стала абсолютно байдужою, хіба що в крайномі випадку чуть-чуть, грам 50 ну в крайнім випадку 100 доброго коньячку і все.
Те саме. Я не можу сказати, що не люблю алкоголь, мені смакує все якісне, але рівно настільки, щоб посмакувати. А от шампанське - це стара любов, від котрої в мене нема побічних ефектів... )))
шампанське інколи можу, але найкраще коньяку трошки. доброго, от зара грузинський відкрили по рюмочці і все ....достатньо
хочу мініральної води, але добренької якоїсь,типу Нарзан , але нема кому принести, з того всього йду спати, надобраніч
Всі по гостях розбрелися або у себе приймають, а тут затишшя,форумний банкетний зал чекає свого часу.
Іспанка нагадала мені про визначну подію - річницю від дня реєстрації на ЛФ. В мене нині рівно 3 роки, тому пригощайтесь!
---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ---------- Кому тортик???????
А просто ...перший день весни. Хм..з одним чайочком воно якось не комільфо.Гулять так гулять ---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ---------- Ір,там у звичному дні Коффі запропонувала всім тут зустрітись.Вийшло,що я перша помчалась )