Є! машина без даху і шофер. ---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ---------- але ж признайсі, ти в дриглях не розбираєшсі.
Ото вже дякую ,Не вмію поки вставляти таких смачних фото (НАВЧУСЬ). Але від душі від мене Отаккий ТОРТ (Уявіть)!
Людоньки файно з вами, але вже гик перепрошую. В силу певних обставин мушу вас покинути. Ви не сумуйте. Поетко, пильнуйте тую компанію, бо я їх знаю... щоб то си не скінчило березовими вінничками в баньці ) Всьо всім файної ночі, па па.
Дорога і люба спілното Лф...покидаю Ваше застолья....але думками я з Вами... Миху- не зловживайте дриглями...всього в міру...
Взяли мені посеред забави світло виключили, а поки включили, то вже тут люди розходяться :girl_cray::girl_cray::girl_cray:
А то буде...як на границі.... Хм...я теж так думаю... Але з поваги до Миха просто зауважу,що кава є ліпша.... І буду ціхо....
Хм..але ж буде всьо видно.... Без даху... Хоч яку церату...той встид прикрити.... ---------- Додано в 10:20 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ---------- Неправильно поймуть. Маю на увазі споживання тотих...е-е-е..дриглів...в машині..без даху... Миху і ліпше сам будь за шофера..нащо невинній людинІ таку наругу... Шо він тобі зробив,га? Дриглі..фе...
Вони такі, кому хочеш і що хочеш піднімуть Бляхааа мухааа, і чому все саме цікаве відбувається вночі? Мене аж жаба дусить тепер, що звалилася в ліжечко...але ж три ночі не спати, то теж я вам скажу не цукор..
Та ми тойво.............. Йой та ми чемні Вчора вночі посиділи м собі файно!...... Кави з дриглями попоїли............та кіко, то тего щестя серед ночі побалакати А я лем би си вчора зо сміху не............