а я свини ни не їм:shutup:і взагалі можу без м"яса,але мої хлопці хочуть,то мушу готувати,вчора курку розділяла(тушила),не можу передати,бриджусь, але мушу....
Alias, я не зрозуміла, а чого ми тут висиджуємо?Салати,коли почнеш готувати.Я вже навіть знаю,який приготую. ---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ---------- Таємницю хочете(можна на ти з Вами?) як готувати котлети,щоб в роті танули, смачні,смачні.... ---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ---------- Filosof не дивуйтеся моїй пропозиції,просто я з людьми які мені симпатичні -на ти
Розкажіть. Я тоже розкажу, як я готую котлети: 1 кг. телятини, 300 г. білого хліба, 2 яйця, 2 ст л. сметани, часник 3 зубцики, сіль, перець, сухарі, олія. М'ясо перемолоти на м'ясорубці, разом з розмоченим у воді хлібом, та часником, добавити яйця, сметану, сіль, перець. Обкачати у сухарях, та обсмажити у олії. Можна і на "ти".
Курей і всіх пернатих я теж бриджуся і не їм. Тю, та я вже давно знаю який буду готувати.От тільки в мене фотік накрився прийдеться мобілкою фоткати.завтра за продуктами піду для салата..
та нічого подібного!Я не їм тільки ніякого м"яса крім свинини і яловичини,смажених\варених моркви і цибулі...ну й не дуже люблю страви зфаршу(цибулю важко видовбувати) )
А чим вам яловичина не до вподоби і морква з цибульов? Якшо не їсти вітаміни - то буде рахіт. Треба себе заставлєти.
Заставляти себе їсти - це насилля над організмом. А цибулі і я не їм. Трошки поголодувати (один день) - навіть корисно. Очищується організм.
та їм я яловичину!м"ясо інших тварин у птиці не їм.Моркву і цибулю люблю у свіжому вигляді..а з варених толку...
Та не просто заставляти себе їсти коли напхався вже, а заставляти себе їсти коли голодний, а щось здається несмачним. Типу дітям рибячий жир дають.
Сьогодні мені так само сказали польські гості, коли в кафе дали до столу за рахунок закладу "український наркотик"-свіже сало перемелене зі спеціями та з чорним хлібчиком і часничком, дуже їм сподобалось.
В мене з тиском все ОК але приєднуюсь, дуже вже шоколад люблю А це до кавусі або мо до чайочку Хто не хоче спати в нічку темную, приєднуйтесь