я вже на формуні кухні дала пропозицію ---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ---------- йолки палки, в чоловіка температура 38.9, кошмар, як мене вже ті болячки ......
а я вже зробила налисників з сиром і родзинками, поставила в холодильник. завтра зранечку покладу на противінь, полию розтопленим маслом і в духовочці запечу, буде запааааах і смакота
Нічого собі кава...журнальчик почитуєте про лексус....а то шо?філармонія? ---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ---------- Шо? Я прасувала цілу купу лахів....і кіно ся дивила.....тупе.але з ефектами "Повелитель стихій"-шо аватар звався,тільки то не той аватар а інший Зараз вас буду вгощати . Почнемо з моїх професійних тортиків а закінчимо....ну подивомось чим. Фото тортика не моє але я теж так вмію
а на кисле? Massey Hall. кажуть, один з двох найзнаменітиших концертних залів у Торонті. а я кажу: най він сховається перед нашим Оперним Театром
а я б запеченої сьомги зїла (але немаю, треба буде на гуртівню рибну зїздити купити риби, але то не сьогодні) і баклажанчики запечені з помідорчиками
а той оперний театр нехай сховається перед Метрополітан Опера. А я можу всім запропонувати смузі с морожених фруктів. Дуже вийшла поживна і смачна віщ. ---------- Додано в 18:22 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ---------- бо ще не було того що не за баром, правда?
дякую, але сьогодні смузі не буду: я тут цілий ранок біля каміна сиджу, гарячим чаєм відігріваюсь - мотор у обігрівача полетів, в хаті, як і на дворі - осінь