Кухня и господиня разом це вже буде Господа. Найскладніше що на розум йде мамалига з бринзою та горіхами - варити треба довго з цього приводу i складно.
Та скажете таке... які там складнощі. Просто терпіння треба, бо мамалигу постійно мішати треба, аби вона не пригоріла. Сучасні господині просто садять це чудо в п’єц і чекають поки спечеться. Я також страшенно люблю мамалигу з бриндзою і шкварками. ---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ---------- а наскільки ви вправні в кондитерському мистецтві? Можу запропонувати дуже легкий в приготуванні і смачний в поїданні торт.
Та я про ту саму тему -мовляв кухня для хлопів не для складних страв. Найдовше в мене готується мамалига-інше ще швидше, тому що без м'яса. До борщу замість сала кладу шматочки сиру.
А шо темки змістили....тепер форумне застілля і форумна кухня.одне ціле? Ну най буде.... Злітайтесь на кекси: ---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ---------- Відмітемо Ольги?
Жуєте вівсянку?А як потім схочеться мацци,чи вареничків,то ті 16 кг повернуться,то вже як їсте вівсянку то вже їште.....і не треба сюди зализить,бо як ви то витримуєте? Я тільки можу здогадатись....
а я знаю, хто: його портрет на моїй коробці з вівсянкою з єхидною такою усмішкою сиджу оце, п'ю каву з медівником, що вчора зпекла. тут мій кіт (він у мене без церемоній) - відгриз кусок медівника прямо з рук явно, на котячій дієті йому не подобається бути