Оскільки сьогодні просто хороший день і не менш хороший вечір, тому пропоную випити трішки шампанського
Не можу дочекатися, коли мій сирник вистигне - так пропах всю квартиру, що я вже не можу витримати. Ще й за порадою Марусі-мами переварила трускавок - зверху полити. Так що поки що пригощайтеся таким: ---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ---------- Всі сплять вже, чи шо?
Нє,хоча тра йти спати(заженіть мене хтось,бо рано вставати тра...) Олю,де ж то проти ночі таким смаколиком спокушати тих,хто намагаєцця схуднути? Але такий сирничок файно під шампан пасує
нє, я мушу дочекатися, поки мій охолоне. Інакше просто не засну. А шампан..Я з 50 г роблюся отака :girl_crazy:
Шо, ніззя було раніше сказати, що пригощати збираєшся? А я як та дура пішла спатиОтак завжди...форумне застілля влаштовують коли більша частина форумлян вже в люлі.
ага. Ось пригадалося: Чапаєв і Петька знайшли бутиль горілки і вирішили розпити. Ну щоб не ділитись вирішили відїхати на тачанці в ліс. Тільки рушили, Фурманов побачив. -Бач, як до бою то разом, як випити то втихаря. Я з вами їду Доїхали до краю села, Анька йде: -Куди їдете -Та от бутля маєм, то їдем розпити,- каже Фурманов -Ага, як перевязати після бою, то Анька потрібна, а як випити- то вже ні -Та сідай. Їдуть полем, раптом загін біляків скаче. Фурманов до кулемета- не строчить. Витягає останню гранату і з криком: "Ура" кидається білякам під ноги Доїхали до лісу, раптом знову загін біляків вискакує. Анька до кулемета- не строчить. Витягає гранату і теж падає білякам під ноги. Але пару біляків таки залишились на конях і доганяють. Чапаєв сідає за кулемет, дістає зза пазухи затвор, і єхидно примовляє -Отак хвости тре відрубувати, - і строчить з кулемета- тра-та-та
пригадалося зі студентських часів: 4-й закон Ньютона - Тіло, яке падає на хвіст зі швидкістю V, відлітає з хвоста з швидкістю 2V
А з ближнім поділитись? Совість не мучить? Ось вам одна булочка, на пробу: і плетіночки, аби не побились за булочку
А я знаєте,шо вчора спекла сирник без манки,борошна...одним словом дієтичний, і смачний.... ---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ---------- А ше в мами день народження і треба спекти торт,аби могла на роботі виставити. Поділіться ідеями,але провіреними,будьте добрі