Шо всьо так страшно9Більше не йду на форумівки)ЗАБИЛА ---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:46 ---------- А то ви про кого,шось тільки догнала, на якій я темі.:Кажу ж я нинька з фільму "Вторжение"
Йолки палки...я думало про мене? Соррі ---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний в 00:53 ---------- Вибачте.йду шось вам збацаю,бо шось якісь комплекси сі з"являють
Дівчата!уважно читайте назви тем!Ба раптом потрапимо в політичні,ото шороху їм наробимо!) а шо ми пили?чи то ше зі вчора тримає?)
То вам всім таким файнющим від мене Я певне йду спати...завтра о 6.30 як завше тре ставати....а то знову буду стакани бити
---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 01:03 ---------- дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ви,справді,дуже і дуже вродлива молода жіночка....як будете мати як,і якщо дп запрацюють,зайдіть туди в розділ фото,бо там є форумлянка цокотуха,котра на вас дуже схожа ІМХО,чи то Ви там шифруєтесь?;я коли глянула на Ваші фото сьогодні,то геть подумала,що то вона)))))така ж стрижка,усмішка,зубчики))))
Шкода йти від вас , а тре йти спати мій вже псіхує.... ---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ---------- То точно не я,,,, я бис цокотухов не називала, а мо бабочка