То точно!!!!!!! а були часи пам"ятаєте,як гульбанили;Мих дриглями вгощав ,Ромко курив без кінця і таке до ранку,а зара всі хлопи поснули,як не хлопи,а дідько би їх побрав
Суперові варенички,якби не пізня година,ех!!!!Люблю попоїсти,ну по мені то видно.але я ся тим не гризу.Во!!!!! ---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ---------- Ну певне вже ніхто не прийде.... Я позакачувала нинька собі файні кіна і ніяк не можу підключити комп до тєлєка,ото сидю з вами балакаю, а кіна файні,тільки ви кращі.... Певне все ж йду підключу
Ось щойно переглянула,класний фільм.... http://www.youtube.com/watch?v=IJl0TPJS3Kw ---------- Додано в 01:44 ---------- Попередній допис був написаний в 01:39 ---------- Я цей фільм дивилась,про віче кохання,гарний фільм,шо тут скажеш,заради коханої пройти пекло,то тільки в кіно таке....
Слухайте, а може створити тему типу "Клуб любителів полуночі" або "Полуночні посибеньки" ? Для таких, хто не спить в цей час....
А чому не можна? Все можна...в гілці всяке різне,можна всякого начудити ---------- Додано в 02:11 ---------- Попередній допис був написаний в 02:03 ---------- Скачала три кіна...подивилась тіко одно,ше вся ніч попереду...такшо йду подивлюсь друге на черзі не менш цікаве....потім відпишу...хто піде бажаю виспатись....завтра форумівка.Солодких вам снів
Я! Хто ж іще... Во зробила супер-пупер омлет з овочами свіжими і хрумкаю... ---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:28 ---------- людина-баклажан!
Не страшно,тільки я на дієті,тобто в мене нинька розгрузочний день,хіба вода і сік..... Худаю,єть ...тіть