Нє..ну перше..тово.... а потім і пообщатисі.... ---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ---------- Ой..соррі...хтів"єм...тово.... Але ней буде.... Можна і ложкою....
ну, та "як мед, так вже й ложкою" під таке гарну закуску треба. а я ось біфстроганов робила, та по пальцю заробила. то мені, щоб знала, як у піст м'ясо їсти ...
Їеххххххххххх...... Полковник постить,чи нє? ---------- Додано в 01:34 ---------- Попередній допис був написаний в 01:27 ---------- А то для дівчат....
А я тейвово......КХЕ!!!!!!!!Чисто по хфранцузьки посидіти винця з сиром пліснявим попоїсти,ЕКЗОТИКА,Нє? ---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ---------- Хто буде таку беку їсти?Хоча кажуть смачно і дорого... ОХ!!!!!Я люблю більше варенички в сметані.Во!!!!!!!!! Ну ,то ви тойво... а я йду на двір ,бо сонце пропаде... (Столи накривайте)
Нє шкодзі Щоразу як відкриваю цю тему, переглядаючи нові дописи, бігаю на кухню дзябнути з холодильника шматочок майже такого ж сиру Ням-ням!
і мені колись так смердів доки не спробувала раз, другий, третій...то тепер для мене смакота Я вже писала десь, що є така теорія, що в людини приблизно раз на 7 років трохи міняється смак. От я колись на оливки дивитись не могла і ні смак ні запах їхній мені не подобався. Завжди дивувалась як моя подруга може їсти ту гидоту А потім сама собі на зло почала пробувати частіше їсти оливки щоб зрозуміти що в них такого особливого, що багатьом смакує і їла їх спершу з огидою, але через деякий час вони мені просто засмакували! Я чесно кажучи і досі не можу зрозуміти що такого особливого є в тих оливках, але тепер я просто не можу перед ними встояти А якщо до теми про застілля, то я тут з пляшечкою Żywca до вас присяду
Нє,а Мих так не думає Є нагода посидіти,погомоніти,побесідувати.......завтра вихідний,нинька можна троха розслабитись. ---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ---------- Бачите,яка сумна,ніхто не йде.... ---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ---------- Ніхто не йде до мого столу,ну добре,раз ви всі такі....:
Йду від вас спати. ---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:46 ---------- Вже не йду.... Як там погода в Польщі?